reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewelin Piękna Kruszynka:-) Niech zdrowo rośnie:tak:
Elmo teraz czekamy na zdjęcia Twojego Synka:-)
Elle, Antosia póki nie ma @ wszystko jest możliwe:tak: Ja z synem nie miałam wcale pozytywnego testu ciążowego mimo to byłam w ciąży:-DWciąż trzymam kciuki:tak:
U nas dziś fatalna pogoda, cały czas pada, nawet na spacer ciężko się wybrać:baffled:

zdjecie 2013-07-24 15.06.26.jpg

Załączniki

• 2013-07-24 15.06.26.jpg
    2013-07-24 15.06.26.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 45
Ewelin jakie fajne zdjęcie z usg :tak: rośnie mała księżniczka :-)
Elmo dzięki ;-) jakoś cały czas mam nadzieję mimo negatywnego testu... a powiedz mi Tobie w 12 dniu po owulacji wyszła już wyraźna druga kreska? bo widzę na wykresie że też testowałaś w tym 12 i masz tam + :tak:
Oczy niebieskie piękny widok takiej małej fasolińki ;-)
Dziewczyny głowa do góry i wierzmy że nam się uda w tych cyklach i wszystkie będziemy rodzić na wiosnę :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

znalazłam stary post piranii jak jeszcze nie wiedziała kogo nosi w brzuszku :-)
Wiecie co, właśnie wyczytałam, że picie piwa i wina (zawierają dużo potasu) bardzo zwiększa szanse na poczęcie chłopca. Dodatkowo podobno nikotyna też sprzyja poczęciu chłopca a mój to się z papierosem elektronicznym w ogóle nie rozstaje ...chociaż w tej kwestii nie mam pewności gdyż Tamara na in-gender (tamtejszy spec) twierdzi, że palenie papierosów zwiększa szanse na poczęcie córki.

dobrze że zakazałam teraz mężowi popijać piwko i wina już sama nie piję w tym cyklu :)
(lampka wina wieczorkiem tylko :)
teraz piję wodę i kefir domowej roboty pyyyychaa mój M sam robi nawet ser biały nam wyszedł pyszny tu na wyspach nie ma takiego serka normalnego typu klimek

Ostatnia edycja:
reklama
matik co do tego piwa to moim zdaniem sciema ;p mam dowod ;p moj tata alkoholik z ponad 30 letnim stazem w ogole czesto pije piwo na nerki(choroba rodzinna ) ma 3 cory ;d

a najwazniejsze w pierwszej cizy zanim zaszlam maz pil piwo wieczorkami byla cora w drugiej niepil w ogole zabronione mial i syn ;p

Do góry