reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
upiecz mu piękny tort w kształcie ulubione postaci z bajki , moi teraz bardzo miło wspominają ze zdjęć oczywiście
sprawdził się bardzo taki sprzęcik z ikei młotek i wpijanie palików rewelacja zajmowali się tym na długo :)
ślizgawka to jeszcze chyba za wcześnie ale są takie małe albo taki banan do bujania dla 2 dzieci :)
no złoto to tak chyba nie poza tym on za wiele jeszcze nie zrobi i nie zrozumie :) ale zawsze możecie mu założyć konto na pieniążki i tak mu wpłacać zawsze coś się uzbiera a i najbliżsi będą mieli łatwiej ;)
no to chyba tyle moich pomysłów ale jak coś mi się przypomni to dam znać :tak:

tablica do pisania, bazgrania na zmywalne pisaki ;)

mamawcześniaka ja też czuję że tu dzidzia wije sobie "gniazdko" i mocno trzymam &&
Matik wg mnie owulacji jeszcze nie było ale zbliża się wielkimi krokami:tak: i spóźnione 100 lat i spełnienia ...Ty sama wiesz czego tak bardzo pragniesz -więc spełnienia!
Daria ja na Twoim miejscu kupiłabym rowerek biegowy. Świetna sprawa, bo np mój młodszy syn miał go po starszym i jeszcze nie miał 1,5 roku jak zaczął pięknie na nim jeździć
Czarna 100lat!!! i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń!

Daria ja jak Matylda konczyla roczek w sumie kupilam plastikowa *******ke, bo byla za mala na jakis powazny prezent, a miala sie cieszyc i ewentualnie rabnac zabawka tak, ze gdyby poszla w drobny mak, nikt by za dlugo nie plakal, ale sama nie wiem naprawde, jua zawsze mialam z tym problem.

Hej ja tylko na moment, napiszcie mi taka rzecz, a mianowicie jestem typem depresyjnym z nerwica lękowa i zdarzaja mi sie takie dni jak dzisiejszy, gdzie bardzo sie czego boje, nioe wiem czego, ale moj organizm jest napiety i tzw bojacy sie i teraz tak sobie mysle jak odbiera to moj Maly???boje sie cokolwiek wziac, zeby uspokoic siebie, melise wypilam, ale tylko wymiotowac mi sie zachcialo, a czuje,ze nie przespie nocy tak sie czegos boje i co tu robic?????czytalamn na jakims forum,ze relanium polowka pomoglaby, ale cholercia nie wezme :no:a czuje ,ze zaraz zaboje sie na smierc, az mi tetno podskoczylo, nie wiem dlaczego sie tak dzieje, nie wiem czego sie boje, nie odpowiem Wam dziewczyny, ale sie bardzo boje :-:)confused:

Piranha jesteś kochana i niezastąpiona! Moim zdaniem jak byś założyła nowy wątek pod tyt. RADY PIRANHI wszystkie byśmy się przeniosły właśnie tam:tak: :-D Pomyśl o tym!

Matik świetna stronka, zaraz wejdę:)
Antosia dobre z tym nowym wątkiem RADY PIRANHII:-D Ja oczywiście bez zastanowienia bym weszła i była stałą bywalczynią:-DSuper pomysł:tak:
Daria ja uważam, że klocki są wieczne i to byłby super prezent:-) Np. Lego Duplo:-)
Piranha czy mogłabyś mi napisać co sądzisz o moim wyniku na tarczycę, a mianowicie tsh wynosi 3,9.Naprawdę bardzo się martwie a w ciągu najbliższych kilku dni nie pójdę do lekarza endo, nie ma miejsc:-( Czy mogę zajść w ciążę bez obaw? czy to ma znaczenie przy planowaniu płci?

Ostatnia edycja:
Przeczytałam tylko ostatnią stronę bo dopiero teraz mam chwilkę a padam dosłownie. Kai wczoraj na bilansie wyszedł 85 centyl wzrostowy i wagowy :-)

Antosiu, strasznie miłe to co napisałaś :-*

mamakaja, dość wysokie to TSH :-(, niestety niedoczynność jest często bagatelizowana przez ginekologów, podobno przy staraniach o zajście w ciążę TSH powinno wynosić 1-1,5 (maksymalnie 2). Według mnie powinnaś zacząć zażywać lek typu Euthyrox.

Mam przepełnioną skrzynkę, zaraz pousuwam najstarsze PW. Dobrej nocki, może jutro uda mi się z Wami częściej popisać.

Ostatnia edycja:
reklama
Antosia masz rację co my byśmy poczęły bez naszej Piranhii :tak: obyśmy tylko nie popsuły jej statystyk co do planowania płci ;-) ale na pewno nie popsujemy :-)
Matik jak zaznaczasz na tej stronce co podałaś żeby podejrzeć wykresy dziewczyn które mają dziewczynki i chłopców? bo mi się pojawiają wszystkie wykresy... aha widzisz jaka gapa ze mnie Ja również Ci życzę spełnienia marzeń a szczególnie tego którego tak mocno pragniesz :tak:

Do góry