reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha robię testy codziennie i to jednej firmy (do tego z apteki )dzisiaj kreska była też wyraźna ale nie tak jak kontrolna :baffled: więc nie wiem co mam myśleć.Szyjka zamyka się a śluz zrobił się biały i lepki:confused: Chyba to cykl bezowulacyjny :-( No trudno, będę dalej mierzyć tylko nie wiem czy ma to jeszcze sens:-(

reklama
Polisia- ja po tym teście jak go zobaczyłam, to obstawiam ciążę! Powiem Ci, że ten Bobo -test bez powodu nie pokazał tej drugiej kreski, a ostatnio go robiłam właśnie i on nawet mi po 2 godzinach nic a nic nie pokazał, bo nie było ciąży, więc on nie jest z tych testów co wprowadzają w błąd po 2 godzinach. Ja tez już Ci po cichu gratuluje, dla mnie to ciąża!:tak::-)

Ostatnia edycja:
polisia Ja np jak zaczęliśmy się starać o 1 dziecko to w domu zawsze miałam min 2-3 testy ale każdy z innej firmy. I jak zrobiłam test rano, to była taka minimalnie bladziutka druga kreska że zastanawiałam się czy mam zwidy czy na prawdę jest, a zrobiłam test z innej firmy i wyszły dwie wyraźne krechy, więc moja rada, to taka, żebyś kupiła test innej firmy ;) trzymam kciuki :*

Polisia drugą kreskę widać jak nic! bardzo się cieszę że Ci się udało :-) GRATULACJE!!! a czy mogłabyś udostępnić Twoje staranka na ovufriend?

dziewczyny proszę jeszcze cicho :p przecież to kreska po prawie 3 godzinach od nasikania :p ale jesteście kochane, zobaczę za 2 dni, o ile @ nie przyjdzie, nie mam więcej tak czułych testów a jutro niedziela i apteka, w której ten test kupiłam jest zamknięta, więc nawet nie będzie mnie korcić :D

Antosia jestes niemozliwa! a co do testów, to robiłas co kilka godzin czy raz dziennie?

Lukaa o rany, dobra, dobra, ja póki co milczę i wcale się nie usmiecham, raju

mikaa przy pierwszej ciązy też tak miałam, ale teraz zuzyłam w poprzednich no a jutro zamknięte, dopiero w poniedziałek aby @ nie przyszła

Elle będziecie mi gratulować jak rechy wyjdą zaraz po nasikaniu, bo ja się tak boje ze to tylko jakaś reakcja chhemiczna czy coś, a staranka razem z serduszkowaniem i notatkami już są, link Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Polisia kurcze kobieto pociesze Cię ...moje krechy były inne...tu ewidentnie są DWIE KRESKI !!! I ten wykres...piękny !!!
Myślę że może za kilka dni będą wyraźniejsze !!!
TRZYMAM MOOOOCNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Może zrób rano z moczu porannego test innej firmy ??? Najlepiej o czułości 10 !!!

Antosia to szykuj mi pokoik...jak tylko zaciążę to się przeprowadzam !!! Hehehehe !!! Wywołajmy Piranhę może pomoże zinterpretować Twój i Elle wykres i testy ??? Trzymam &&&&&&&&&&&&&& !!!

Ostatnia edycja:
Polisia wielkie dzięki za wykres :tak: ja tam myślę że na 99,9% jesteś w ciąży, poza tym tempka przed @ spada chociaż trochę a u Ciebie wzrosła więc to też znak! super :tak: czyli staranka były przed owulacją do dnia przed pozytywnym testem owulacyjnym jak dobrze widzę ;-)

Dorcia no zobaczymy, rany rany :)

Elle dokłądnie tak, tak naprawdę planowałam 2 dni przed ovu, bo test pozytywny lh wychodził mi zawsze 1 dzien przed ovu a teraz wyszedł w ovu, no więc mam staranka 2 i 1 dzien przed zamiast planowanych 3 i2, no ale ogólnie zakładałam, że szalejemy dopóki test nie jest pozytywny.

Polisia wiem kochana...najgorsze czekanie !!! Ja w ostatni cykl narobiłam paniki bo wszystkie testy jakie robiłam ( jednej firmy) po kilku godzinach wychodziły blade kreski,ale tak jak pisałam jakieś "niedorobione" a to krzywa, a to cienka a znów prosta ale za blisko jednej krawędzi...a później @...stąd mój "kubeł zimnej wody"
Czekasz do poniedziałku czy szukasz teściora w sklepach ???
Ile zazwyczaj trwały Twoje cykle ???

Oj,oj chyba nie będę dzisiaj spać !!!

reklama
Polisia niby odstęp nie ma znaczenia więc jak miałaś niskie ph i się zakwaszałaś to na pewno będzie z tego córa :tak: ja też zamierzam zakończyć dzień przed owulacją bo w sumie cały czas mam ph 4 najwyżej 4,5 tylko zaraz po starankach idzie mocno w góre ;-) A Ty pilnowałaś cały czas ph do owulki?

Do góry