Dziewczynki wpisujcie sie terminami jak zaznaczyla Ana . W razie czegos ja pozmieniam .
maran-atha a ja Cie juz na liste wpisalam
ok w takim razie usowam a jak juz bedziesz staraczkowa mamusia to prosze sie dopisac 
kate18 u mojego Ł. z kolei powiem Ci, ze to roznie choc moze troche przewazaja rzeczywiscie chlopcy. Ja zycze Ci z calego serducha dziewczynki !!
Musi byc i koniec.
elmo na razie tylko po cichu przypuszczam okaze sie jutro , ew. pojutrze. Dziekuje za podpowiedz :*
polisia trzymam kciuki z calych sil ! :-)
PAŹDZIERNIK 2013
myszka281 - termin @ 04.10 (2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 10.10 ( 9 cykl starań )
Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Milla21- termin @
Mar-chew - termin @
Airfix - termin @
Vviedźma - termin @
mamakaja - termin @
LISTOPAD 2013
W oczekiwaniu na staranka : kate18, maggie2205,zakręcona.
maran-atha a ja Cie juz na liste wpisalam

kate18 u mojego Ł. z kolei powiem Ci, ze to roznie choc moze troche przewazaja rzeczywiscie chlopcy. Ja zycze Ci z calego serducha dziewczynki !!
Musi byc i koniec. elmo na razie tylko po cichu przypuszczam okaze sie jutro , ew. pojutrze. Dziekuje za podpowiedz :*
polisia trzymam kciuki z calych sil ! :-)
PAŹDZIERNIK 2013
myszka281 - termin @ 04.10 (2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 10.10 ( 9 cykl starań )
Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Milla21- termin @
Mar-chew - termin @
Airfix - termin @
Vviedźma - termin @
mamakaja - termin @
LISTOPAD 2013
W oczekiwaniu na staranka : kate18, maggie2205,zakręcona.
Ostatnia edycja:
Trzymamy cały czas &&& ... czyli teraz najgorszy czas oczekiwania ... kiedy zamierzasz testować...w dniu spodziewanej @ czy wcześniej ??? A ten silny ból to najprawdopodobniej owulka...ja mam takie uczucie balonika i jak siadam lub kicham to bardzo boli !!!
Ciesze się bo zdarzyłam przed latem, następne staranka miały być znowu na wiosnę żeby nie rodzic zima ani latem wiec fajnie wyszło chociaż cały czas nie dowierzam