Ana87
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
cały czas mam bóle w podbrzuszu ;
(
Daria- mocna jesteś Kobietko
jeszcze dzidziuś w brzuszku a Ty już siostrzyczke dzieciaczkom planujesz. :-) oby Ci się udało .:-):-):-):-):-):-):-):-):-)pozytywnie Cie podziwiam.
cały czas mam bóle w podbrzuszu ;
Daria- mocna jesteś Kobietko
Ostatnia edycja:
szlak mnie trafi, moglam juz dawno isc do domu, ale szef zarzyczyl sobie zebym siedziala do 14 bo on sie z jaka kobieta na zabeg umowil na 14...eh..
;-)polecam
Prace na pewno szybko znajdziesz, nie poddawaj sie przede wszystkim. Ja konczylam administracje, marketing i zarzadzanie i od poczatku prace znajdywalam tylko w Przychodniach, raz pracowalam w Szpitalu, ale musialam zrezygnowac kiedy przeprowadzilismy sie do Katowic. Zawsze jak juz bylam zaproszona na rozmowe, kiedy padalo pytanie czy mam dzieci, i odpowiadalam, ze tak od razu bylo na Nie. Dramat. Tu gdzie teraz pracuje, jestem od dwoch lat. Tez na poczatku bylo jakies 'ale' bo dziecko.Ale powiedzialam jasno, ze dosc mam dyskryminacji matek, ktore posiadaja dzieci, bo nie jestesmy cholera tredowate,a ona sama tez kiedys miala male dzieci, i pewnie nie poczulaby sie zbyt komfortowo w mojej sytuacji. Prace dostalam od reki, w tej chwili od roku jestem juz na umowie na czas nieokreslony, ale wiem ze jak tylko zajde w ciaze, ide na L4, potem maksymalny macierzynski a w miedzy czasie szukam czegos innego. Ta praca wykancza mnie psychicznie i fizycznie. Ludzi traktuje sie tu jak roboli, nieraz gorzej od psow..ach szkoda gadac. Wlasciciele nastawienie wylacznie na zysk, a nie na uczciwosc wobec innych.