Nuska,moze najpierw z nogami w gorze lub na brzuchu,co by plemniki dolecialy do jajowodu,a potem na boku hihihi
jakby mi kiedys ktos powiedzial,ze bede tak kombinowac przy robieniu bejbika,to bym sie puknela w czolo hehe
kochana,ja jeszcze sie nie staram,dopiero wiosna-latem,jak rozne sprawy sie wyklaruja :-) ach,nie moge sie doczekac! wtedy bede prosila o rozowe fluidki i kciuki :-) ale w tabelce moge sie znalezc,czemu nie ;-)
Tule za ta jedna kreche,moze za wczesnie jest?
jakby mi kiedys ktos powiedzial,ze bede tak kombinowac przy robieniu bejbika,to bym sie puknela w czolo hehe
kochana,ja jeszcze sie nie staram,dopiero wiosna-latem,jak rozne sprawy sie wyklaruja :-) ach,nie moge sie doczekac! wtedy bede prosila o rozowe fluidki i kciuki :-) ale w tabelce moge sie znalezc,czemu nie ;-)Tule za ta jedna kreche,moze za wczesnie jest?
Ostatnia edycja:
Powaznie zeszyt z siusiaczkowymi poradami zakladam bo ja nie potrafie tego wszystkiego spamietac 
hejka!
nie ma @-piłka a grze! &&&&&&&
u mnie niestety też kicha!!!
tylko się nie śmiejcie że dzień po owu już gdybam. Ale zazwyczaj jak mam niski skok temp,to na 95% jestem pewna że nie doszło do zapłodnienia. I raczej to się potwierdza. Na wykresie wszystko widać.