krystianmartin
Fanka BB :)
Nuuuśka 31 października
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

taaaaaak.....to raczej ciąża!
a na razie się cieszę.
mocne kciuki za owocne staranka,bardzo Ci kibicuje!
dziś termin @ masz,i nic nie piszesz.
:-) blada krecha=ciąża!
Zatrzymaliśmy ją chociaż byłam przeciwna, bo z przodu jeszcze nie mamy dokończonego ogrodzenia, ale Kuba i M się uparli, a teraz jest gruba jak beka bo za chwilę urodzi szczeniaki. Kurdę wcześniej jeździliśmy do weterynarza i potencjalną ciążę usuwaliśmy przed podanie zastrzyku, ale jej się nie upilnuje... echh mąż już kojec robi, żeby drugi raz takiego nr nie wykręciła, a na wiosnę dokańczamy ogrodzenie. Więc jest ktoś chętny na szczeniaczka???

Ale superasnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co z tego bedzie ??? jak to co, piekny synus bedzie !! ;DDD chcialam tym samym powiadomic ze ilosc staraniowych siusiaczkow zmniejszyla sie juz do dwoch :-) Ale cudasnie :*!!! Wklej jakies zdjecie tesciora, co by bylo na pamiatke dla BB Ciotek 
A nie chcecie jej wysterylizowac ? Zdrowiej i dla Was bedzie i dla Niej na pewno 
chciałabym... :-)jak już mam zaliczać pałę z planowania,to niech to chociaż będzie pała z jajami
niestety boboseksy były 3dni wcześniej,także raczej na córeczke się nastawiam.
a wczoraj wieczorem już sobie wyobrażałam jak urządze pokój dziewczynek:-) wieeem...stuknięta jestem.
to rozmazane wychodzą.
teraz dopiero zauważyłam.
Dorcia przesunela termin @ , w sumie to ovufriend przesunal jej termin na 25.10 dlatego tez na Tobie spoczal ciezar pierwszego miejsca i wygralas bez dwoch zdan !! :-) 
wcale nie jestes stuknieta, to normalne ze planujesz jak juz wiesz ze bedzie dzidzia, nie ma chyba nic wspanialszego od swiadomosci ze za 9 miesiecy zostaniesz ponownie mamusia