Elmo2
Fanka BB :)
Maran o matko!
Ale bylby numer :-) Czlowiek w stresie wyobraza sobie rozne rzeczy. Nic sie nie boj, moze owulka jednak sie az tak nie przyspieszy. Choc powiem Ci ze i ja z tych raczej poznoowulacyjnych a w szczesliwym cyklu owu byla juz w 13 dc wiec to sie zdarza. Poza tym Macy ma racje, Pirania pisala kilka razy ze owszem najwieksze szanse na chlopca sa przed sama owulka, jednak odleglosc 4 dni i wieksza to tez statystycznie wiecej chlopców. Na wszelki wypadek jednak gdybys zaobserwowala wczesniejsza owulke sproboj podbijac ph aplikacja sody czy tez napojami sodowymi. Choc pewnie niepotrzebnie sie stresujesz ;-)
Marcelina witaj. No wiesz, aplikacje nie sa konieczne jednak jak pewnie wiesz kazdy dodatkowy czynnik zwieksza szanse na dana plec. Ja pilam napoj sodowy od @ do owulacji wiec jesli zalezy Ci na chlopcu to tydzien przed owulka jak najbardziej powinnas pic. Nie znam tego zelu o którym piszesz, tu na forum na chlopca polecany jest Pree seed choc na chlopca jego ph 7 i tak jest niewystarczajace i dziewczyny mieszaja go z soda. Tak wiec pytanie jak bardzo Ci zalezy?
A stosujesz diete i suplementy?
Oczy niebieskie &&&& za pomyslne wyniki. Jak samopoczucie?
EWELIN co u Ciebie???
Ale bylby numer :-) Czlowiek w stresie wyobraza sobie rozne rzeczy. Nic sie nie boj, moze owulka jednak sie az tak nie przyspieszy. Choc powiem Ci ze i ja z tych raczej poznoowulacyjnych a w szczesliwym cyklu owu byla juz w 13 dc wiec to sie zdarza. Poza tym Macy ma racje, Pirania pisala kilka razy ze owszem najwieksze szanse na chlopca sa przed sama owulka, jednak odleglosc 4 dni i wieksza to tez statystycznie wiecej chlopców. Na wszelki wypadek jednak gdybys zaobserwowala wczesniejsza owulke sproboj podbijac ph aplikacja sody czy tez napojami sodowymi. Choc pewnie niepotrzebnie sie stresujesz ;-)Marcelina witaj. No wiesz, aplikacje nie sa konieczne jednak jak pewnie wiesz kazdy dodatkowy czynnik zwieksza szanse na dana plec. Ja pilam napoj sodowy od @ do owulacji wiec jesli zalezy Ci na chlopcu to tydzien przed owulka jak najbardziej powinnas pic. Nie znam tego zelu o którym piszesz, tu na forum na chlopca polecany jest Pree seed choc na chlopca jego ph 7 i tak jest niewystarczajace i dziewczyny mieszaja go z soda. Tak wiec pytanie jak bardzo Ci zalezy?
Oczy niebieskie &&&& za pomyslne wyniki. Jak samopoczucie?
EWELIN co u Ciebie???
Ostatnia edycja:
Elmo a czy to podbijanie ph soda w tym przypadku ma jeszcze jakiś sens skoro sex był w 10 dc rano I plemnicory jak sa to już pewnie w środku I to wszystkie jakie sa możliwe tzn XY XX bo ja nie zakładamłam, że moze owu przyjśc szybciej bo wowczas bym tak nie postapiła... ehhhh stara głupia baba ze mnie... ale ciągle sie łudze, że może to był tylko jakiś skok etrogenów, za pół godziny pojde jeszcze raz napluc I zobacze czy dalej sa te paprotki... teraz nie moge bo jablko zjadłam ze 20 mniut temu.... ale człowiek może sie nakrecić przez głupie paprotki - chyba bloga niewiedza była by lepsza... :-(
u mnie zaś środowisko o niskim ph. Postanowiłam więc,że spróbujemy "sposobu" na chłopca.
Kiedy zapisalas sie na kolejna wizytke ?
Jak sie czujesz w ogole ?
Czy Acard mam brac od dzis juz ?