reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maggie nie masz za co dziekowac , sama prawda :* !

Dorcia i Tobie kochana milego wieczorku :****

vviedźma super, ze wszystko z dzidzia w porzadku ! wierzylam ze bedzie widac piekne serducho :-) Gratuluje Ci z calego serca !!! :**

krystian kochana poczekaj spokojnie do jutra, w jakim odstepie od spadku przewaznie pojawiala sie @ ? tego samego dnia ja dostawalas, czy np na drudzi dzien jak czesto jest u mnie ?

piranha :**** Zle to przekalkulowalam, bo przeciez jak na popoludnie to lepiej ;-) bo mozna sie poserduszkowac rano, wszystko mi sie pomieszalo :cool2:

Macy
ciasteczka pieklismy. Chyba z 3 kilo wyszlo. Jakoze ja pracoholiczka do swiat nie mialabym juz czasu, wiec wczoraj :happy2:

Piranju
pozytyw lh w 12 dc, owu wedlug mnie w 13 dc, nie wiem ,ale mis ie wydaje, ze u mnie owu jest w momencie nie najwiekszego bolu, takiego, ze mnie skreca i nie moge noga nawet tupnac.... Tylko mysle, ze jak juz ten napecznialy pecherzyk juz peknie... Wowczas jest owu, czyli wedlug mnie 13 dc, ovufriends pokazuje 13 dc- zmienil. A FF trwa twardo przy 12 dc:cool:

Vviedzma -super super wieści :-) :-) :-) Niech maluszek zdrowo rośnie, ja tam jestem pewna że to chłopaczek :tak:

Piranha - dzięki kochana za porady :blink: Już cie nie będę zamęczać pytaniami, obiecuję :tak: No to dobrze,że chociaż pozostałe suplementy są w porządku. To ten ksylitol to źle,że używałam ? ehh znowu coś pokręciłam :baffled: Tą stewię czy raczej stevię to kupie na pewno. Chociaż raz zaskoczyła mnie pozytywnie cena za 20 kapsułek witaminy E zapłaciłam w aptece 4,50zł :szok::szok:

Dorcia - dzięki tobie też kochana :tak:

Krystaianmartin - nieustające kciuki za pozytywne rozwiązanie :tak:

Nuuuśka ja to mam różnie albo w dzień spadku, albo jeszcze jak tempka w górze.

Dorcia, Nuuuśka, Piranha, maggie, Elmo, kiraa, mamuskamimi dziekuję:-D mam nadzieję,m że jutro mnie krew zaleje;-), dzisiaj miałam straszne nerwy, bo mój starszy narozrabiał w szkole, wycisk fizyczny bo godzina zumby... a ta @ nic się nie rozkręca, aaa lampka wina też była..
No cóż zobaczymy jutro
Miłej nocki Kochane. Ale fanie że jesteście:-D

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, poczułam się......trochę wyśmiana. Może to jest podstawa, powinnam to wiedzieć?! nie wiem:zawstydzona/y:w każdym bądź razie, chyba zatrudnię księgową:-D Powiem Wam o co chodzi. Założyłam firmę, jestem na zasadach ogólnych,prowadzę tą księgę przychodów i rozchodów a w papierkach kompletnie się nie odnajduję:zawstydzona/y: Mimo wszystko, dziękuję jeszcze raz:tak:
Wvedźma
gratulacje! A tak się martwiłaś:tak:
Krystian zazdroszczę Ci tej zumby, chętnie bym sobie w grupie potańczyła.Na razie muszę się zadowolić zumbą na kinecta:-D Tak poza tym to ciekawy ten Twój cykl, nie do rozgryzienia;-)

Do góry