reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranju jak Krzysiu? Dalas mu jakis syropek? U mnie tempka nieciekawa..... Hm nie wiem co myslec... Czy bol owu jest podobny do bolu wchlaniajacefo sie pecherzyka? Chyba nie.....
czyli u mnie owu nie bylo? Ja juz nic nie rozumiem. Testy owu do godz 18 pozyt, potem negatywne wieczorem ..... Ale cykl z archiwum x. ....

hej dziewczynki.

Dorcia i Ja Ciebie :*****
w ogole wiesz co, wczoraj przez chyba cale popoludnie szukalismy prezentow dla rodzicow, Oli i siostry Ł. No i w koncu kupilismy. Oka dostanie telefon, nie jakis wymyslny ale zwykla ladna Nokie, rodzicom kupilismy mate do masazu ( przyda sie im obydwojgu na pewno ) a nad siostra jeszcze musimy pomyslec. A co Ty kupujesz Oliwce na Swieta ?? :happy:

piranha nie wiem, w sumie to na prawde nie wiem co myslec. Temperatura mi spadla, bardzo nawet jak widzisz, do poziomu pierwszej wartosci po owulacji. (.)(.) bola. Robilam rano test i nie wiem. Ta krecha rowniez jest ledwo widoczona, w sumie jest cieniem, ale wydaje mi sie, ze wyrazniejsza niz wczorajsza. Tzn, inaczej Ci powiem, wczoraj widzialam cokolwiek po dlugim czasie, praktycznie dopiero jak wyschla, dzis zarozowila sie od razu w bledziocha, ale teraz im bardziej wysycha, tym jest mniej widoczna, i przechodzi w cien. Nie wiem czy ma sens robienie zdjecia nie wiem czy cokolwiek by wyszlo, ale sprobuje za chwile. Nie chodzi mi w sumie juz o nic innego jak o Dupka, zastanawiam sie czy moge go juz dzis odstawic z powodu tego spadku, bo chyba nie ma sensu juz go brac. Co myslisz ?

Jak Krzys sie dzis czuje ?

matik pisz co u Ciebie ??? postanowilas cos ?? a moze bylas na becie ??? Strasznie mocno Ci kibicuje :tak:

Ostatnia edycja:
Daria, Kiraa, dzięki, muszę kupić jakiś syropek :-)

Kiraa, zerknij na mój wykres, do 5 dpo tempka wspinała się leniwie co 0,1, na ovufriend efekt jest słabszy bo oś pionowa ma inną skalę :-D ale u Ciebie jest na razie podobnie :tak:

Zobacz załącznik 599092

Nuuuśka, masz choinkę https://www.youtube.com/watch?v=DAwj6CYgGQ8 ? :-D Śnił mi się gadający Maine Coon, ja to mam porąbane w głowie chyba :-D Widzę, że się nie udało :-(, stawiam na to, że komórka jajowa była już przetrwała, wielu lekarzy traktuje 26 mm pęcherzyki jak torbiele a Twój miał 25 mm w przeddzień pęknięcia. Nie wiemy też jak było z endo :-( Z naszą nową strategią uda się!

Hej
Wracam do formy:-D. Jestem już spokojna, bo niewiadoma się skończyła. Zakończenie tego cyklu jest takie jak poprzednie. Zrobiłam test i jest I, tempka też w dół więc nadziei juz nie mam. Następny cykl, będzie juz bez wspomagaczy.. jedyne co będzie inne to to że mój m będzie ze mna od początku do końca cyklu.
Nuuuśka cały czas trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia jest ok

Miłego dnia:-D

Widze ze nie bedzie grudniowych cudow :crazy: ja w swoj tez nie wierze, jak spojrze na test lh wlasnie z teraz......

Piranju
mozna sie doszukiwac na sile podobienstw:cool: ale ja mialam zawsze wielki wzrost, takiego czegos co teraz soba prezentuje nie mialam nigdy :eek::wściekła/y: takie malenskie kroczki wzrostu..... Grrrrr moze jajeczko nie peklo..... Ahh

szyjka na moje nizej i twarda, szkoda ze do obserwacji szyjki slabo sie przykladalam zawsze, musze to zmienic od kolejnego...

nuska, krystian mocno zaciskam kciuki za noworoczne szczescia

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
piranha czyli mowisz, ze nie musze juz dzis brac Dupka ? Moge odstawiac ? Tez sadze, ze ten pecherzyk byl pewnie juz za duzy w porownaniu z komorka..wkleje Ci zdjecia, ale na prawde nie wiem jak to zrobic zebys widziala o co mi chodzi. Patrz pod katem :p na ostatnim zdjeciu sam dzisiejszy test :

20131215146.jpg20131215147.jpg haha nie no, patrze sie na te testy i wygladam jak glupek bo jak na Nie patrze to nie widac cieni oczywiscie, ale na ostatnim zdjeciu jak sie przyjrzysz pod katem to widac :wściekła/y:
Ciekawe ze temperatura w tym cyklu szybciej spadla, eh. No ale trudno. nie ten cykl to nastepny, w koncu kiedys sie uda

Załączniki

• 20131215146.jpg
    20131215146.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 20131215147.jpg
    20131215147.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Do góry