hej hej dziewczynki
Jestem wieczornie
Dorcia Ola juz oddelegowana do spania, plasterek przyklejony, syropek wypity, choc oczywiscie Ola uparcie twierdzi ze on jest ochydny

Ale ja mowie, ze pyszny i pachnie cola !! :-)
Wierze ze Nam sie uda, musi w koncu, ale mowie Ci, do kwietnia na pewno pociagne w oczekiwaniu na Ciebie, tak cos czuje ;-)
krystian mam nadzieje, ze kiedy troche odpoczniesz psychicznie od tego wszystkiego, wtedy sie uda. W koncu musi kazdej z Nas, choc czasem ciezkow to uwierzyc

Trzymam mocno za Ciebie &&&&&&
piranha no tak, @ jeszcze nie nadeszla wiec w najgorszym razie bedzie FL 13-dniowa. I tak nie jest zle, tak mysle, ale zastanawia mnie czemu tak szybko poleciala w tym cyklu,no ale kazdy jest w koncu inny choc czy lepszy ?
Co do CLO, mam jeszcze bodajze 8 tabetek w zapasie, wiec mowisz ze nawet jak gin nie bedzie miala mozliwosci podgladu w tym cyklu zbytniego to brac je ? od 5-dc kochana ? A Estrofem myslisz od kiedy brac ? Acard juz odstawilam, zamowilam nowa dostawe Q10, testy ciazowe dzis dotarly

Moze przydadza sie na nastepny cykl. Testow owu mam duzo jeszcze w zapasie po tym cyklu, wiec w sumie mozna powiedziec - jestem przygotowana. Jedno cale opakowanie Dupka w domu, na drugie mam jeszcze recepte. Brakuje tylko Pregnylu i Estrofemu, ale tu mam nadzieje, ze ginka pomoze. Mam nadzieje, ze wredna @ jutro sie pojawi, dzis co chwile sprawdzalam czy to juz bo myslalam ze tak..

aaaaa i najwazniejsze. Co robimy kochana z ziolkami ? pic je w tym cyklu od nowa ? pic caly cykl, czy jak pisalas, tylko do owulacji ? i co robimy z Ł. czy ma pic razem ze mna ? och, nowy cykl - nowe nadzieje

bierzemy sie do kupy !
oczyniebieskie kochana u mnie to juz po ptokach wiec pozwalam zwolnic kciukaski na nastepny cykl
GRUDZIEŃ 2013
krystianmartin - termin @ 17.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 18.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )
STYCZEŃ 2014
mamuśkamimi - termin @ 04.01 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)