reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

lilly dzieki kochana :) co do mopa, ja dlugo sie juz zastanawiam nad zakupem ale ciagle cos, i mowie sobie -aaaa poczekam.
Ale teraz sprawa sie odnowila bo na allegro wpadlam na stronke z mopami i stwierdzilam ze musze sie Was spytac. Bo niektore mopy maja rowniez funkcje odkurzacza :-) A mycie para powiedzmy sobie szczerze podobno jest bardzo higieniczne :-)

dorcia hehe mazial Ci paprochy powiadasz ?? :wściekła/y: ja tez szmatowa jestem ale doszlam do wniosku ze trzeba sobie jakos zycie urozmaicic ;D

reklama
Witajcie dziewczynki.dawno nie zagladalam.ciesze sie ze u was spokoj :-) ja nadal karmię,@ nie ma,a chęci na staranka coraz większe.nie potrafię tego mojego szkraba odstawić,zero wsparcia ze strony m :-( cóż zrobić... pozdrawiam was wszystkie.trzymam kciuki za same dobre wieści i spokój :-)

Dzień dobry :tak:

Czy to tutaj na tym wątku urodzę w przyszłym roku syna? :laugh2::laugh2::laugh2:

Jakieś wskazówki? Bo mąż powiedział, że do skutku. :laugh2::laugh2::laugh2:

Mi tam jest wszystko jedno, obsługę dziewczynek mam opanowaną, choć chciałabym się sprawdzić w roli matki syna. ;-)

Imię dla córki jakby co mamy, imię dla syna szukamy. :-p

Lilijanna nieeeeeeee synusia urodzisz na porodówce....ale My pomożemy Ci zajść w ciążę ...hehehehehehe !!!:-D:-D:-D
Dobre w te jaja jesteśmy !!!
WITAJ !!!

Nuuśka a Ty co ? Śpisz ???
Jesteś a Cię nie ma ?
Te paprochy rozmazane to kurz i "koty" latające po domu...wiesz o czym mówię ???

Właśnie miałam kolędę.... i nadszedł moment z kopertą... a ksiądz do mnie.. nie trzeba będzie z mężem na wózek potrzebować:-D. Chłopaki siostrę będą mieli...:szok: a ja..ale ja nie jestem w ciąży... a ksiądz .. a skąd wiesz nigdy nie wiadomo co to po tych moich modlitwach tu się wydarzy :-D....

Ale mi się fajnie zrobiło:-)

Lilijanna witaj:-D

Krystianmartin,ale masz super księdza :-) oby jego modlitwy zostaly szybko wysluchane :-) u mnie wczoraj byl i na szczescie szybko sie zmyl hihi ;-)
Kurcze,co tu wpadne i was poczytam,to nakrecam sie niepotrzebnie,bu ;-)

Matik, Roszpunka on akurat jest spoko, ale bałam się, ze przyjdzie inny ten z którym mam na pieńku:szok:. A skąd mu to przyszło do głowy.. ta siostra to nie wiem hehe.. a niech się wymodli za mnie bo jak na razie to szykuje się cykl bezowulacyjny.

liliajka witaj :D Jesli chodzi o poczecia to tylko u Nas !!!! Tylko z Nami pelen serwis w dzien i w nocy !!:-D

dorcia no jestem jestem, ale mam dzis taki zapizdziel w pracy ze palcem do tylka ciezko trafic :eek: normalnie zgromadzenie narodowe po tych Swietach i wolnych...szok. Ale pocieszam sie, bo jeszcze tylko 3 dni :D

Wiecie co ? ....nigdy, przenigdy nie rozrywaly mnie jajca tak jak teraz !!! :szok: jak to ma byc cykl bezowulacyjny to ja nie chce juz wiecej kurde !! :no:

roszpunka a wiesz kochana ze ostatnio o Tobie myslalam ??? :D Twoje staranka juz coraz blizej, zobaczysz jak to wszystko szybciutko przeleci, zobaczysz :)**

krystian super ksiadz :-) u mnie niestety ksiedza nie bylo, bo obydwoje bylismy w pracy kiedy byla koleda...no i na bank jestesmy juz na czarnej liscie ksiedza :wściekła/y:

piranha a Ty kochana gdzie sie podziewasz?? co tak cichutko ??? jak dzieciaczki ?

reklama
Do góry