araki zakochałam się ...Mura dobry wybór

miałam okazje pojeździć Mura 4 i powiem Ci że na mojej "liście wózkowej" jest na drugim miejscu...zaraz po Mutsy

Śpiworek taaaki słodziuchny ...a kosz ...bajka !!! Kocham oglądać takie cudeńka a jeszcze jak można dotknąć to już w ogóle bajer !!!
Piranha no ja nie wiem...ja już naprawdę nie wiem jak mam Wam wysłać zdrowotne fluidki ?? Może przesyłka biznesowa ??? Zdrowiejcie kochana bo naprawdę mamy dla Ciebie tak dużo dobrego słowa i pozytywnych myśli że nie możecie chorować !!!
U mnie super ( nie licząc bolących nerek które czasami zagonią mnie do łóżka ) naprawdę zaczynam się bać ... ja nie czuję się jak ciężarna !!! Wkręcam sobie jakieś puste jaja,wchłonięcia zarodka...noszzzzzzz...sama na siebie jestem zła !!!
Poszłam dzisiaj oddać krew na CRP i mocz ( będę robić co dwa tygodnie) i kusiła mnie ta Beta...ale nie zrobiłam.....jak myślisz czy faktycznie niepotrzebnie się martwię...czy możliwe że przy moim pechu do wszystkiego co złe tak dobrze znoszę ciążę ?
Wariuję !?
Ja to dopiero będę trzepać porami przed badaniem prenatalnym ( 12 tydzień jak dobrze pamiętam , tak ?) bo w rodzinie bliskiej miałam przypadek trisomii ... i trzepię porami już teraz...wiem że to loteria ale strach jest zawsze !!!
Nuuśka strzelam focha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co to do mnie to już nie łaska smsa wysłać !!! CO ?????????????
Czuję się obrażona i zepchnięta na drugi plan !!!
Krystianmartin pewnie że poleciałabym na USG państwowe...ale najbliższy termin na połowę lutego !!! Więc po prostu czekam !!!