reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha szkoda slow...na prawde sie martwilam, martwie zreszta nadal, czy tam jakas torbiel sie nie zrobila, czy cos sie nie naruszylo, jak endo i w ogole...ach szkoda gadac :-( myslalam ze zrobi usg bez problemu, przeciez w koncu sama kazala mi dzis sie na Nim pojawic, ale sie rozczarowalam. Doszlam do wniosku, ze ona chyba jest osoba dla ktorej wykonanie dwoch czynnosci to za wiele - albo bada - albo robi usg. Nic poza tym. Dzis mnie zbadala, wiec widac usg bylo juz dla Niej problemem.
Czy przepisze Estrofem i CLO ? i jedno i drugie mam w domu wiec moze pocalowac sie w tylek, ok wymazy ktore zaproponowala tez sa wazne wiem, ale mam wrazenie ze ona juz zaczyna rozkladac rece z bezradnosci, bo nie wie czego sie uchwycic.
Pewnie ze zmienilabym lekarza, gdyby bylo mnie na to stac. Pisze o tym otwarcie bo wiem ile licza sobie wszyscy razem i kazdy po kolei, i miesiecznie jak pisala Dorcia to kwoty rzedu okolo1000zł. Prawie tyle ile zarabiam..:no:
zobacze co mama zalatwi, na kiedy uda sie jej mnie wcisnac do Poradni, moze tam znajde bardziej kompetentnych lekarzy bo raz ze to Poradnia w Szpitalu, a dwa Szpital Kliniczny wiec zajmuje sie ciezkimi przypadkami. Jesli i tam sie nie powiedzie, nie wiem co zrobie, nie chce o tym na razie myslec, bo to wszystko zaczyna mnie juz czasem przerastac :-( Mam czekac na @, a Bog jeden wie kiedy sie owy pojawi. Testy bede miec jutro, tak. Ale nie licze na to, ze cos Nam sie pojawi, temperatura robi co chce, wariuje raz w gore raz w dol i szczerze wolalabym zeby @ juz przyszla i skonczyl sie caly ten cyrk :-(

zakrecona kciuki za jutrzejszy test choc nie spodziewam sie innej wiadomosci, niz tego ze ujrzalas piekne dwie krechy :happy:

kiraa ciesze sie, ze choc u Ciebie wizytka udana !! Pecherzyk super, a endo marzenie - przynajmniej moje w czasie owulacji bez zadnych lekow. Dzialaj kochana dzialaj a ja mocno zaciskam kciuki :*

Dorcia chyba ciezko byloby teraz odpuscic po takim czasie...chyba jeszcze nie doszlam do tego etapu, do granicy tego czego przekraczac sie nie powinno, choc czasem zastanawiam sie czy na pewno..:-(
Musze przestac tak o tym myslec, moze na miesiac odlozyc suplementy, pozostac tylko na tych najwazniejszych i pomiarach i odetchnac. Albo i pomiary odlozyc, bo zwariuje za niedlugo przez to wszystko :zawstydzona/y: Nie tak mialo byc, ale jak zawsze cos musi sie spieprzyc. Czy zawsze musi byc pod gorke ? Chyba tak.

Spokojnej nocy dziewczynki. Oby jutrzejszy dzien byl lepszy.

reklama
Hej.
Moje pytanie 4-4,5 a wczoraj było 5,5 nie wiem o co chodzi. Nawet go nie zbijalam.

Piranha ten guajazyl to powoduje pogorszenie śluzu tego plodnego a więc niesprzyjajacego przy staraniach o córkę? Czyli starania co 2 dzień to na chłopca? A jakby jeszcze częściej to dziewczynka. Kurczę boję się,że za bardzo zaszaleje i będzie chlopaczek. Sama nie wiem jaki plan obrać bo dla mnie metoda po owu nie wiem czy zda egzamin bo ja nigdy nie czułam bólu owu, w tym cyklu się wslucham w swój organizm to może coś kujnie. Już z tą odległości mogę sobie odpuścić może z dzień przed owu (pewnie tylko temp. i test mi ją wskaże)albo ostatni raz w dniu pozytywnego testu tylko przed kilka razy tez bym chciała tylko ile zeby nie przedobrzyc? Sorki ze mecze ale to mi spędza sen z powiek:-) zdrówka dla Was.

Nuska aj ci lekarze. Może teraz się czegoś dowiesz. Uspokoj się niedługo zafasolkujesz.

Księżniczka mój starszy prawie do 8 m-ca był Julką :-D Ale taki był słaby sprzęt. Więc Wy dziewczynki się nie martwcie. U Was się nic nie zmieni.

Krystian fajny ksiądz, oby jego modlitwy zostały wysłuchane. Dzięki za link. Zamówie sobie.

Małe liski witaj, fajnie że jest jeszcze jedna babeczka z dwójką chłopaków.

Nuska
mocno tule, kurcze chetnie bym pomogla gdybym tylko wiedziala jak.... Werze Ci ze masz dosc tego cyrku i chcesz po prostu szybkiej @ mpcno trzymam kciuki. Moze nasciemniaj u innego gina, ze plamisz i masz silne bole podbrzusza? Juz sama nie wiem co Ci radzic....

ja leze z bolem przed owu i mysle ze z tego cyklu beda nici, bo nie wbije sie w o+12 :crazy::crazy::crazy: ciagle wiatr mi w oczy wieje :no:
chyba ze piranja cos innego zadecyduje.... Hm
moj M powiedzial definitywnie ze ostatni dzien jutro bierze suplementy, ze boli go watroba...

Dobry wieczór dziewczynki,
Nie mam czasu nawet Was podczytać, taki sajgon w pracy
Nuuuśka co do ginów nic mnie nie zdziwi w sumie, każdy bagatelizuje a wszystko jest normą, szkoda słów po prostu
Dorcia, nie martw się bedzie wszystko ok bo musi i już !!!
Kiraa a po owulacji to juz ph nie trzeba pilnować bo przecież spada ? albo coś źle pisze, na tym polega skuteczność tej metody
Zakręcona, Matik trzymam kciuki
Małe liski witaj

Usunè£am wczesniejszy post bo mimo ze tempka 37,40 wztos£a to pokaza£y sie nitki czerwone wiec to juz
moje pytanie dotyczy£o czy to normalne ze rano tempka 36,64 potem dzienna 36.90 mimo ze od owu byla 37,35? I traz znowu wzrosla 37.40? Pirania madra nasza glowko odp?
Pisze z telef dlatego dziwnie :)

Witam sie jako pierwsza, nie spie juz od godziny, a przedtem tez nie spalam , wstawalam co godzine zeby prawdzac co z owu a owu byla :rofl2:
zakrecona dawaj fotke , bo spac ludziom nie dajesz :laugh2:

Witam
Kiraa ale czy jest sens? Tempka w dol ....
Dodam tylko ze nie moglam spac dzisiaj i caly czas sie budziłam

Ostatnia edycja:
Tempka moze byc zafalszowana, ale musisz decydowac sama.... &&&&& baardzo mocno sciskam kciuki za Ciebie mala zakretke :-D

reklama
Do góry