małe liski
Fanka BB :)
Nusia ale cały czas robisz testy z tej firmy tak? A beta - byłaś na becie? trzymam kciuki mocno za tego bladziocha!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) jak wczoraj to prawdopodobnie jednak coś poszło nie tak i to ciąża biochemiczna (albo zdrowa ciąża tylko ciałko żółte nie dało rady), coś jednak się odblokowało i do zapłodnienia doszło
a zarodek się zagnieździł, być może źle to zrobił, być może miał jakieś wady, niestety 50-70% ciąż to właśnie ciąże biochemiczne. No ale czekamy na wynik bety. Czytałam, że zarodek najczęściej zagnieżdża się w 9 dpo, u mnie właśnie tak było, u Ciebie zapewne też. Podobno po takim cyklu z ciążą (biochemiczna to też zwykła ciąża ale tracona na bardzo wczesnym etapie zanim cokolwiek widać na USG) w kolejnym łatwiej zajść w ciążę
więc w kolejnym cyklu trafisz w te 30-50%
Masz jeszcze Estrofem? Wiesz co, masz rację, to jest straszne, że musimy same się diagnozować, dobierać leki i dawki bo na lekarza nie ma co liczyć, to po prostu dołujące. Super, że jest w końcu szansa na te testy :-), podaję numer do babki: 603 997 764.
z tym nie powinno byc problemu. 
Ale tak szczerze, jesli to byla ciaza biochemiczna, to z dwojga zlego myslisz ze dobrze to wrozy ? Zawsze trzeba starac sie wyciagna z kazdej sytuacji cos pozytywnego, wiem ze nie raz to ciezkie, ale ja wiem, ze dzieki tej sytuacji wiemy ze moze sie udac, wiemy gdzie pradopodobnie lezy problem i wiemy juz prawie perfekcyjnie jak temu zaradzic
dobrze mowie ? 
i życzę super położnej
aby zwiększyc szanse na zajście w ciąże. Dzisiaj jest mój 6dc i... coś mnie podkusiło aby zrobić test owulacyjny i oto wynikZobacz załącznik 606472 kreska testowa robi się coraz mocniejsza.. w 6dc???????????????????????????????????????