reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

oczy niebieskie to widocznie tak się zna albo jest mega ostrożny - mojej koleżance w 12tc stwierdził dziewczynkę a z tym podobno jest ciężej dostrzec - bo dziewczynki do któregoś tygodnia mają przecież też siusiaki:-):-)

reklama
Nuuśka to jutro wizytujemy razem...ja mam wizytkę po 14.... ale jestem ciekawa co mi Pan doktor powie !!! Hmmmm !!!
I ciekawa baaardzo jestem co Tobie Pani doktor powie...obstawiam że będzie Ci wmawiać że to testy się myliły !?

Miłego dzioneczka babencje !!!

Dorcia i Nuska to i ja sie przylaczam do jutrzejszych wizyt... z tym ze bardzo pozno bo dopiero przed 20 mam :baffled: &&&& za was.

Marchew wlasnie odnosnie ruchów, w 14 tc czulam juz calkiem wyrazne ruchy, a w 13 tc myslalam ze mi sie zdaje :-)

Dorcia ja Slonce ide po 19 !! Bede mocno zaciskac wszystko za Ciebie !!! :-) betka pieknie spadla wiec musi byc dobrze nie ma innego wyjscia :**
A moja gin...tiaaaaaa ja jej dam wmowic mi ze testy sie mylily :cool2: Jak bedzie trzeba to ja i wyniose z tego gabinetu :wściekła/y:

elmuś to mamy podobnie kochana bo ja tez tak pewnie wejde, bo zawsze ide na koncu. Bede myslec o Tobie i fasolince !! :tak: oby cc na przyszly tydzien zostalo terminem relanym i finalnym :-) :*

Matko ale dzis jest sajgon :eek: az rumiencow dostalam !

Cześć dziewczyny wczoraj na wizycie okazało się ze mała waży ok 3200, szyjka 1 cm. wczoraj całe popołudnie sprzątałam i nic tylko megaśny ból pleców. Teraz jak mała może wychodzić to cisza, ja jakaś poddenerwowana chodzę, cały czas chce mi się płakać-nie wiem co sie dzieje.
Matik super, ja również po cichutku gratuluje i czekam na jutrzejsze testowanie.
Nuska, Dorcia, elmo czekam na info z jutrzejszych wizyt.
marchew jak lekarka widziała jąderka to połowa sukcesu, szanse na synka ogromne. Co do USG 3D to ja byłam właśnie w 19 tygodniu i wtedy lekarz dobrze wszystko widział, porobił wszystkie pomiary no i określił płeć.
maggie jak się czujesz po zabiegu?
Pozdrawiam resztę dziewczyn

Witaj ewelin to już tylko tylko zostało - za chwilę wszystkie bóle i zmartwienia będą ja ręką odjął, a ta chęć do płaczu myślę że bierze się troszkę ze strachu przed tym spełnieniem wielkiego marzenia:-) i pewnie trochę ze zmęczenia tym stanem...wytrzymaj - już niedługo:-)
Jeśli znajdziesz chwilkę to podaj mi proszę jeśli to nie kłopot listę z nazwami suplementów dla Ciebie i męża. Będę Ci ogromnie wdzięczna:-)

Ewelin, to córeczka może śmiało wychodzić, życzę Ci byś szybko urodziła i cieszyła się swoją upragnioną księżniczką
Ja czuję się nie najgorzej chociaż jeszcze jestem słaba, ale myślę że z czasem będzie lepiej, i nawet nie boli jakoś bardzo.
Nuuuśka, Dorcia kciuki za wizytki.

Dorcia dla Ciebie ogromniasty buziak za wsparcie !!!!* :biggrin2: dziękuję !!!
Mamakaja dziękuję :biggrin2:!!!!
Dziewczyny dziękuję Wam za Wasze wsparcie i kciuki, przydały mi się :-) - Nuuśka, Krystian, Elmo, Kiraa, Zakręcona, Piranha, Małe liski wszystkich nie wymienię więc wybaczcie

Ostatnia edycja:
ok piszę 2 raz bo mi wszystko wykasowało:wściekła/y::wściekła/y:

objechaliśmy dziś pół wyspy , żeby znaleźć test clearblue plus czyli taki jak jest ciąża to pojawi się + :-) marzenie :tak:

tu najczęściej są te elektroniczne gdzie jak nie jesteś to jest napis , że nie jesteś ciąży i koniec No takich nie lubię :wściekła/y:

reklama
Dobry wieczór lasencje :-)

Jak mi dzisiaj dzien szybko minal....i odziwo nawet milo ;-) dzisiaj nie bylo naszego dyrektora wiec.. myszy harcowaly :-)
Mi udalo sie pojechać do sklepu fryzjerskiego z takimi profesjonalnymi kosmetykami do wlosow Kupilam szampon i odżywkę fo swoich sprężynek (do obecnego szamponu i odżywki moje wlosy sie juz przyzwyczaily) szampon kupila kokosowy a odzywke waniliowa Bosko pachną :-) mam nadzieje ze tak samo jak pachną beda dzialac :-)

Maggie super ze juz w domu jesteś i ze masz to juz za soba A powiedz mi ten zabieg mialas ba nfz czy prywatniw?
Kiraa jakie wiesci po wizycie? Jsk dzionek? Humor lepszy?
Nuuska udalo sie wyjsc z pracy w miare o rozsądnej godzinie? Kciuki za wizytę :-*
Piranha co tam u Ciebie?:-) jak dzieciaczki?
Oczy niebieskie ja niestety nie wypowiem sie co do plci bo szczerze nieogarniam jeszcze;-) ale życzę Ci spełnia marzeń
Marchew tobie tez życzę spełnienia marzeń
Ewelin szybkiego porodu kochana:-) czekamy na zdjeciw Twojej księżniczki :-)
Matik niestresuj sie kochana Jutra na pewno wykrzyczysz nam ta cudowna informację :-D &&&
Dorcia za Twoją wizytę tez mega wielkie kciuki
Lilly odpoczwaj więcej :-)
Gorgusia słońce a jak u Ciebie? Jak sie czujesz?

Kiraa odezwij sie!!!! Jak po wizycie? Denerwuj sie

Za wszystkie nie wymienione tez &&&& i buziaki:-*

Ostatnia edycja:
Do góry