reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraaa na ile dni jedziecie? Duzo km macie do Kołobrzegu?:-) moze jednak udalo sie i silna kobieta wtulila sie w komórkę:-) tego Ci życzę :-*

Nuuska :-)

Lillycieszę sie bo lubie sprawiac ludzia radosc :-) w tym mieszkaniu daloby rade zrobic taką antresole :-) cena jak na takie mieszkanie atrakcyjna
Aljul przystojniak z Twojego synka:-)

Piranha dziekuje że jestes masz niesamowicie dobre serce kochana:-) buziaki dla Twoich skarbów:-*

Dobranoc kobietki Milej nocki

reklama
Roszpunko czyli Twój maluszek jest z sierpnia? Bo mój z 07.07:-) i pewnie gdybym miała jakąś pewność co do pracy to też niebawem zaczęłabym starania a tak w maju kończy mi się umowa i urlop wychowawczy i chyba nie byłabym w stanie przemyśleć że tylko mąż ten nasz wóz finansowy ciągnie;-)...a tak bardzo marzy mi się córcia i jak do tej pory obie ciąże były zaplanowane i przemyślane a teraz chyba zdaję sobie sprawę z tego że lata lecą i może czas postawić wszystko tym razem na jedna kartę...a później dopiero myśleć, ale mieć tą córkę i wiedzieć że jestem już w 100% w tej kwestii spełniona a tak mam cały czas wrażenie że na marzeniach się skończy:-(

Polisia czy u Ciebie 2 też synuś będzie? - ja też liczyłam że mi przejdzie po drugim synku chęć posiadania córci, ale tak się nie stało

Zakręcona dziękuję

Ostatnia edycja:
Polisiu,dobrze,ze dobry humor cie nie opuszcza hihi :-D na kiedy masz termin? Tez nie potrafie sobie wyobrazic jakby to bylo miec jeczacego Maksia i niemowle,o zgrozo hihi ;-) bedzie cudownie,zobaczysz!

Nuska
kuruj sie kochana, ja jeszcze nie doszlam do siebie...
ah szkoda gadac, niestety ja dlugo pracuje i nie mam szansy na monit nigdzie indzie sie zalapac :cool2: ale w sumie moglam sobie odpuscic ten monit..... Sprzet ma slaby....nigdy nic mi nie wymierza, tylko mowi, ze same drobniaki... Na moje dzielnie hodowane i dmuchane i chuchane jajeczka :confused:

niestety nie umiem powiedziec kiedy ostatecznie byla ta owu, jesli liczyc jak liczy Piranja od nd 10 rano pik lh plus 36 godz to wychodzi noc z pn/ wt. Mi sie jednak wydaje ze pik mogl byc wczesniej dajmy na to w nd nad ranem ok 5 ej, bo o 3 w nocy juz byl pozytyw. Wowczas owu niby w nocy z nd/pn lub pon rano. Bo pamietam jak pisalam do Piranji rano w pn ok 9 tej ze juz nic nie czuje....
a serducho bylo sob g 14,..,, marne szanse zeby toto przezylo w najlepszym wypadku 40 godz...
Dzieki za wiare w moje jajeczka i zolnierze ema :cool2:

Zakreciu
jedziemy na 3 dni
nie dziekuje za kciuki, ale nie wiem sama kiedy owu byla mam 4 kalendarze i kazdy wyznacza mi na inny dzien owu:cool2:
tzn dwa na niedziele a ff na wtorek ....

ja tez wiesz jak pomysle o Piranji, ile ta dziewczyna robi BEZINTERESOWNIE dla mnie, dla Ciebie dla kazdej z nas, to az mam ciepelko wokol serducha i mokre oczy.... Nie wiem jak mozna Jej sie odwdzieczyc, jak ktos ma propozycje, prosze o info na PW:-):cool2:

Aljul,moj mial sie urodzic 7.08,ale wyszedl dopiero 20.08,tak dobrze mu bylo u mamy ;-) u mnie tez praca niepewna,do tego kredyt wisi,ale bardziej niz kasy,do szczescia potrzeba mi wiekszej rodziny :-)

alujl no wlasnie juz powinno byc widac, bo musialam na nowo go utworzyc :dry:zezarlo Oluske to Ci dopiero.

zakrecia :**** Ja tu chucham na Twoja jutrzejsza tempke, byly by mi oka nie wybila :-)

kiraa dlatego ja ci powiem, ze darowalam juz namawianie ginek do usg, pewnie, chce ale u tej drugiej np do ktorej ide w poniedzialek, to jesli sama czegos nie zobacze to ona mi sie powie, nie ma szans. Jej sie chyba wydaje ze ja za glupia jestem , nie zrozumiem co to pecherzyk czy co...? :sorry2: Dobrze ze jedziecie nad morze ! wypoczniesz i odstresujesz sie choc troche ! :tak:

A ja mam pomysl na prezent dla szefowej - tych ktorym piranha pomogla czy tez nadal pomaga jest wiele. Kazda ktorej sie udalo, niech przesle jedno zdjecie malenstwa i kiedy wszystkim Nam tu z mojej magicznej listy sie juz uda zrzucimy je wszystkie razem, zrobimy kolage ( nie wiem jak to sie pisze wybaczcie ) i wyslemy w pieknej ramce :-)!!

Nuuusiu - no jest już ślicznotka. To pewnie sprawka tego małego śmiesznego bobasa:-)....a i z tego tak się cieszy:-D
Roszpunko mi też się marzy większa rodzina ale nie chcę dopuścić do sytuacji że jej byt będzie stał pod wielkim znakiem?

reklama
:wściekła/y: Nuska no chyba mysl zes za glupia. Zeby zajarzyc co to pecherzyk :no:

ale fajny pomysl :-) to bedzie podpisane dzieci Piranji, chyba jej M sie troche zdziwi :-)
tak chce odpoczac Nuska, bo inaczej zwariuje .. Buzka

Do góry