małe liski
Fanka BB :)
Czarna perła dostałam na ost wizycie skierowanie na badanie hormonów - będę dopiero robiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie wiem tylko jak teraz z lekami, ziolka i oeparol odstawic juz ? Jak z acardem i dupkiem ? 

(żartuję
). Ja też obstawiam tak owulację na podstawie wykresu (16-17 dc), brakuje mi strasznie tych obszernych notatek na enpr. Odstaw ziółka i Oeparol, zacznij łykać Acard i Duphaston w normalnej dawce 2x1, ja bym łykała jeszcze Estrofem 1x1 do 5 dpo, łykałabym też koenzym Q10 (nie zamawiałaś większej dawki?), E 400 iu i L-argininę 500 mg. Pozmieniałam coś tam w ustawieniach FF i zobacz teraz czy działa :-)
hah ) koenzymu nie zamowilam jeszcze bo powiem Ci szczerze nie znalazlam tego taniego co ostatnio byl
ale dzis poszukam jeszcze.