reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Bershka pod koniec roku to maja byc staranka dopiero
:-(;-)

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Poki co mam kim sie zajać ;-) Za miła wpadeczke podziekuje
;-)

Czarodziejka
Fanka BB :)
...na 12 ide na ten monitoring ......
koniecznie do nas skrobnij co i jak
:-) a najbardziej to sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo tomój synuś Oliwerek, codziennie sie mnie pyta masz dzidziusia w brzuszku? a kopie juz?a za ile bedzie kopał,za 2 tygodnie?:-):-):-):-)sam se odpowiada heheh, a bedziesz miec taki brzuch jak ciocia Basi?( kolezanka ktora jest w 8mcu ciazy) jejciu takie to malutkie a juz wszystko wie kojarzy:-):-)
Aga to musi byc bardzo slodkie jak taki bąbel pyta o rosnacy brzuszek itp 
Dzieci w ogole sa niesamowite..i dla nich niewazna plec aby miec tylko towarzystwo do zabaw
A męzus jak czytam spisuje sie na medal...oby taki byl i po porodzie
Calusy
Dzieci w ogole sa niesamowite..i dla nich niewazna plec aby miec tylko towarzystwo do zabaw
A męzus jak czytam spisuje sie na medal...oby taki byl i po porodzie
Calusy
Czarodziejko znow na miesiac do Indii ehh- szczesciara ;-) no i ta "mała hinduska" zabrzmialo superUda sie , bo masz potrzebna wiedze a praktyka to juz tylko przyjemnosc sama
.
Ojjj myslę o moich kochanych Indiach...czas pokaze jak sie wszystko pouklada.
Jesli nie w marcu to w wakacje
Buziaki CZWARTKOWE BABECZKI
Jesli nie w marcu to w wakacje
Buziaki CZWARTKOWE BABECZKI

KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Witajcie czwartkowo!!
Powiedzcie mi Kochane.. u mnie 7dc... kiedy mamy się tulic by chłopczyk wyszedł??
a jakie masz dlugie cykle?
wiesz kiedy owulka?
generalnie ja polecam wstrzymac sie z przytulankami calkowicie do czasu przewidywanej owulki. najlepiej monitoring pomoze w jej ustaleniu, jesli sama nie wiesz.
Czarodziejka
KICIA ma racje .
Najlepiej serduszkowac w owulkę!!!
A ustalic ja poprzez monitoring.
Najlepiej serduszkowac w owulkę!!!
A ustalic ja poprzez monitoring.
Agniesiak85
a jakie masz dlugie cykle?
wiesz kiedy owulka?
generalnie ja polecam wstrzymac sie z przytulankami calkowicie do czasu przewidywanej owulki. najlepiej monitoring pomoze w jej ustaleniu, jesli sama nie wiesz.
Cykle mam różne. Ostatnio miałam 28 a wcześniej 26 a kiedyś 31 nawet. Owólke nie wiem kiedy mam. Na monitoringu nigdy nie byłam.
reklama
kiki750321
ojjjjjjjjjj margarita to musisz troche poczekac..to jeszcze sporo czasu..ale bedziesz nam dopingowac..towarzyszyc naszym cykla to bedziesz lepiej przygotowana i wtedy uda sie wymarzony chlopczyk..AGNIESIAK85ja to bym tulila sie na twoim miejscu 14 dnia .ja tulilam sie zawsze 14 i mam 3 synow..teraz tulilam sie 12 dzien 16 i 18 zobaczymy czy sie udalo..
Podziel się: