reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
...na 12 ide na ten monitoring ......
koniecznie do nas skrobnij co i jak :)

:-) a najbardziej to sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo tomój synuś Oliwerek, codziennie sie mnie pyta masz dzidziusia w brzuszku? a kopie juz?a za ile bedzie kopał,za 2 tygodnie?:-):-):-):-)sam se odpowiada heheh, a bedziesz miec taki brzuch jak ciocia Basi?( kolezanka ktora jest w 8mcu ciazy) jejciu takie to malutkie a juz wszystko wie kojarzy:-):-)

Aga to musi byc bardzo slodkie jak taki bąbel pyta o rosnacy brzuszek itp :)
Dzieci w ogole sa niesamowite..i dla nich niewazna plec aby miec tylko towarzystwo do zabaw :)
A męzus jak czytam spisuje sie na medal...oby taki byl i po porodzie :)
Calusy

Czarodziejko znow na miesiac do Indii ehh- szczesciara ;-) no i ta "mała hinduska" zabrzmialo super:tak: Uda sie , bo masz potrzebna wiedze a praktyka to juz tylko przyjemnosc sama:rolleyes2: .
Ojjj myslę o moich kochanych Indiach...czas pokaze jak sie wszystko pouklada.
Jesli nie w marcu to w wakacje :)
Buziaki CZWARTKOWE BABECZKI
557.jpg

Witajcie czwartkowo!!:tak::-D
Powiedzcie mi Kochane.. u mnie 7dc... kiedy mamy się tulic by chłopczyk wyszedł??:-D:-p:rofl2:

a jakie masz dlugie cykle?
wiesz kiedy owulka?

generalnie ja polecam wstrzymac sie z przytulankami calkowicie do czasu przewidywanej owulki. najlepiej monitoring pomoze w jej ustaleniu, jesli sama nie wiesz.

a jakie masz dlugie cykle?
wiesz kiedy owulka?

generalnie ja polecam wstrzymac sie z przytulankami calkowicie do czasu przewidywanej owulki. najlepiej monitoring pomoze w jej ustaleniu, jesli sama nie wiesz.
Cykle mam różne. Ostatnio miałam 28 a wcześniej 26 a kiedyś 31 nawet. Owólke nie wiem kiedy mam. Na monitoringu nigdy nie byłam.

reklama
ojjjjjjjjjj margarita to musisz troche poczekac..to jeszcze sporo czasu..ale bedziesz nam dopingowac..towarzyszyc naszym cykla to bedziesz lepiej przygotowana i wtedy uda sie wymarzony chlopczyk..AGNIESIAK85ja to bym tulila sie na twoim miejscu 14 dnia .ja tulilam sie zawsze 14 i mam 3 synow..teraz tulilam sie 12 dzien 16 i 18 zobaczymy czy sie udalo..

Do góry