reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
małe liski :**** Dzieki Slonce :** podbudowalam sie sama :D

piranha czyli mowisz, zeby juz od jutra je nie brac tylko przerzucic sie na 200 lub 250mg tak ?
A ten Guajazyl kupuje sie bez recepty ? i jak kupie go dzis, to powiedz mi jak go stosowac / pic ? w ogole dobre to jest ? :-D Bo ja nie znosze syropkow :wściekła/y:
Przeliczylam sobie to i wyszlo mi, ze przy 1 tabletce dziennie bylo za malo, w zeszlym cyklu 6, w tym 4, moze w kolejnym ( ktorego oczywiscie nie bedzie ), sprobujemy na 3 dziennie ? Co myslisz ? nie bedzie to jakas diametralna roznica w dawce,a moze akurat trafimy tak ze nic Nam nie wydluzy ?
Musze sie skupic w ogole na mojej wizualizacji - zaniedbalam ja ostatnio !!

Spojrzalam teraz na Pascalka ponizej - i nakrzycze chyba na Niego zeby przestal sie w koncu z Nas smiac !! :wściekła/y::-D

Ostatnia edycja:
Pirahniu :* :-)

Wy, ten wątek, jesteście już tak mocno chyba "zakorzenione" w mojej głowie - codziennie do was zaglądam, myślę o was, i o swoich przygotowaniach do starań...że tylko jedno mi w głowie - odwożę dziś starszego synka do przedszkola, mignęła mi reklama piwa Desperados i myślę sobie co za idioci wpadli na pomysł takiego hasła reklamowego "Zbadamy nasienia..." - wracając widzę ten sam bilbord i czytam "Żądamy zniesienia ciszy nocnej..." :-D

Nusiu taka prawda - chyba każda by się z tym zgodziła, bije od ciebie taka pozytywna energia, że mogłabyś nią jeszcze dwie osoby obdzielić :tak::-D

Miłego słonecznego dnia - ja już chcę wiosny!!!

małe liski haha to jest nic ! Ja ostatnio przegladalam wykres jednej z Nas, nie pamietam juz kogo, no i czytam czytam te wszystkie oznaczenia i patrze, widze B - czytam - BRUTALNY - mysle sobie - matko moja, to takie rzeczy mozna zaznaczac, ze seks brutalny ??
Ale potem spojrzalam jeszcze raz, i widze, ze oznaczenie B jest w czesci - Sluz - i oznacza - brunatny :-D:-D Nie ma co !! slepa jestem jak kret i do pewnych rzeczy sie nie nadaje !

Nusiaa guajazyl mietowy bo tylko taki byl u mnie w aptece jest obrzydliwy i pozostawia okropny niesmak w buzi. ( to Cie pocieszylam nie ma co :p) ale czego sie nie robi dla dobra sprawy co nie? :)

o Pirania to Kasia? :) fajnie wiedziec :) a Nusia Agnieszka :)

W ogole to mam pytanie z seri "glupie" ale boje sie zadac :)

...Jak mi dane będzie mieć córcie to bardzo bym ją chciała nazwać Agniesia :tak::-)

Nusiu uśmiałam się do łez z tego brutalnego :-D:-) !!!to by było jakby stworzyli jeszcze opcje z oznaczeniami brutalny, średniobrutalny i delikatny :-D

anias tak dokladnie - Agnieszka :-) co do Guajazyl-u...no nie ma co, pocieszylas mnie :-D mietowe, niedobre, a nie mozna tego z czyms wymieszac i potem wypic ?? prosze Was, jak dla mnie najwiekszym horrorem od malego bylo picie kropli zoladkowych mietowych jak brzuch bolal - zzygac sie mozna bylo :wściekła/y:
A pytanie z serii glupie - WAL ! biore to na siebie :p:p

małe liski haha no ale Ty bys moje wielkie oczy musiala widziec - ja sobie pomyslalam najpierw od kiedy mozna to zaznaczac,bo ja bym nie zaznaczyla :-D Choc zalezy co kto ma na mysli piszac - brutalny..kajdany, pejcz, uprzeże, kij w gebe to nie dla mnie :-D

Ostatnia edycja:
Nuuśka Ty to potrafisz człowiekowi humor poprawić !!! Hahahahaha ... cała nasza Nuusia !!!

A ja idę poprać firanki...mam makarony więc trochę mnie zbawi niestety
:confused:

AniaS wal prosto z mostu...ja mam większą klatę od Nuuśki....damy radę !!!
A ja uważam że nie ma głupich pytań...są tylko takie na które nie do końca znamy odpowiedź !!!

reklama
Hej Słońca :-)

Lilly bidulko trzymaj sie kochana. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! &&&
Piraniu co u Ciebie? Jak Kaja i Krzys? Wiesz, dziekuje Ci raz jeszcze za mojego synka :* nigdy Ci tego nie zapomne :tak:
Nuska &&& za owulke. Kurde rzucilam okiem na Twoje serduszka i ochota mi sie zrobila haha :-D ale u mnie jeszcze post :eek: mam nadzieje ze juz niedlugo.
Dorcia babo beta spada i to najwazniejsze. Wiem ze chcialabys miec to juz za soba kochana wiem, ale czas tak szybko mija. Buziaki:sorry:.

Dziewczyny caly czas trzymam za was kciuki, za staraczki &&&&&&, za planujace aby wytrwaly w dietach i ograniczeniach zyciowych &&&&& :-)

Ja tez czekam na wiosne. Powoli juz wietrze malego i licze na to ze w weekend wyjdziemy na pierwszy spacer.

Pozdrawiam i przesylam buziaki :*

Do góry