reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie chciało mi postów pisac... :-(
Co to ma byc????:-(
Kifsi przykro mi :-( trzymaj sie

Piranha ja,gdzieś okolo 6-7 marca mam dopiero isc do gina? Bete powtarzać jeszcze?

Snutno mi....:-(

Kiraa zdrówka kochana :-*

Ostatnia edycja:
reklama
zakręcona, jeśli chcesz od razu zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiem (zobaczysz jakie to wzruszenie nie do opisania :-)) to idź wtedy (poszłabym 7 marca, to będzie 7t2d), bety już bym nie powtarzała, u Ciebie wszystko jest i będzie w porządku :tak:

Matik, najgorsza jest niepewność, dobrze, że na dzisiejszym USG wszystko się wyjaśni.

macy hahah no ejjjjj !! :-D

lilly Slonce moje !!! Jak mi strasznie przykro :-:)-( mialo byc dobrze a wyszlo tak do bani....jak to, dlaczego ??? :-:)-( Co teraz ??? zostawiaja Cie w szpitalu ? Jestem z Toba, pamietaj :** !!!!

anias tak sobie pomyslalam, i ze mnie tez czasem wisi :-p pamietam nawet ze ostatnio zastanawialam sie jak to tak moze zwisac :-p a czemu Twoj M. mialby sie nie zgodzic na badanko nasienia kochana ??

anufifi Mozemy to szybko zmienic !! Chcesz mnie odwiedzic :-):-D ?? Zapraszam na kawe z babeczkami jagodowymi :-)!!

piranha no wlasnie dzis sie dowiedzialam ze Guajazyl jest tak ochydny ze nie wiem czy na prawde nie skonczy sie to pawiem :wściekła/y: ide zaraz go zakupic, o 16.00 zasikam test i dam Ci znac co i jak, mogloby sie cos ruszyc juz wreszcie nie :sorry2:? a czy myslisz, ze ogolnie ziolka w polaczeniu z Estrofemem dadza Nam dobry rezultat bez stymulacji ? :blink:

kifsi dopiero teraz doczytalam - strasznie mi przykro kochana :( och trzy zle wiadomosci w przeciagu ostatniego tygodnia...chyba za duzo juz :-(

Ostatnia edycja:
Laski anglojezyczne mam szybkie pytanko... Doszla moja vit b50 i jest cos takiego mfd, czy mfg i data 5/2014, to waznosc do spozycia?????

Nuuuśka, ja nie mam aż tak przykrych wspomnień z picia Guajazylu, piłam smaczniejsze rzeczy co prawda ale nie było wielkiej tragedii ;-) Będziemy próbować omijać stymulację, jakoś też chcę jej uniknąć w Twoim przypadku.

Kiraa, mfg, mfd = manufacturing date, to jest data produkcji ...czyżby to była witamina z przyszłości? :-D

NIE LUBIE !!!
Lilly Kifsi TULĘ WAS KOCHANE !!! TULĘ MOCNO !!!
Obydwie jesteście silne babeczki...w końcu musi być dobrze,może już niedługo...ja niedawno to przechodziłam i miałam cichą nadzieję że limit złych wieści na ten rok jest wyczerpany !!! Co się dzieje !!!???
Kifsi zabieg ??? Nie zaczniesz ronić sama ???
Lilly a Ciebie wypuścili ? Czy trzymają w szpitalu?
Trzymajcie się babeczki....cóż więcej mogę napisać ...jestem z Wami całym serduchem !!!

Cześć dziewczyny.
lilly strasznie mi przykro:-(tulę mocno.
Dorcia wyobrażam sobie co możesz czuć, czekasz i czekasz a tu ta beta tak powoli spada. Ale dobrze dziewczyny mówią ważne że spada. Ja też czekam, czekam i czekam na rozwiążnie. Wiem że nie powinnam narzekać ale jednak to czekanie 9 miesięcy ciągle sie przedłuża, teraz każda godzina wlecze się jak tydzień. No i oczywiście kazdy przychylny z tymi swoimi teoriami dlaczego jeszcze nie rodzę -masakra jakaś, dobijają. pozdrawiam
Matik to wreszcie jak to u ciebie jest z tą betą, przepraszam ale pogubiłam się-może coś przeoczyłam, masz już wynik ilościowy?
Pozdrawiam i witam reszte dziewczyn i nowe forumowiczki.

reklama
Kifsi bardzo mi przykro :-(. Kurcze dziewczyny nie tak miało być... jakoś tak dużo złych wieści ostatnio
Ewelin trzymam kciuki za szybki poród, końcówka zawsze się dłuży, a myślałam że to chłopcy tylko takie leniuszki i przenoszeni

Do góry