reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusiaa pojdziemy na badania jakos na poczatku marca. A jak robiliscie wczesniej badanie to Twój Ł mial dobre?
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. :)

Piraniu M zawsze bral albo guajazyl albo flegamine ok 4 dni przed owu wiec na razie ma nie brac? i dopiero ok 4 dni przed badaniem ma pic? bo jak pojdziemy na poczatku marca to bedzie moj poczatek cyklu....

reklama
Nuuusia , ano moge miec problem z refundacja bo tak jak pisalam wczesniej moj ginekolog w przychodni ładuje mi wszystko na 100% , Clo, Luteine. Wiec nie mam nadzieji zeby na Femarę sie zgodził refundację dał :( Zazdroszcze takiej tesciowej :) że jeszcze wyciaga Cie na takie fajne rzeczy :) Mam Zumbe Fitnes na xbox kinect jejeje :D Nie daje rady heheh Dance Central lepiej mi wychodzi ;) U nas nie ma sie gdzie wybrac nawet zeby sie tak rozerwac :)

Nuuuska ja takie plamienia ostatnio miałam przez 2 cykle, tylko nie pamiętam- dzień albo dwa przed pęknięciem pecherzyka

Kiraa to moze wyslij jeszcze raz męża do tej apteki heheh bo widac na forum lek poszukiwany , a u mnie nawet refundacji nie chca dac heh Fajnie że tak Ci sie udało :) Teraz czekamy na rezultaty :)

Matik najwazniejsze że w srodku wszystko w porzadku , no i chyba trafiłaś na przystepna Panią doktor :) Będziesz pod jej opieką i za niedługo zobaczysz piekne dwie krechy :)

anias To super że mąż tak łatwo się zgodził :) Dobrze że nie musiałaś wymyślać, kombinować :)

Gorgusia gratuluję synka :) Planowałaś płeć? czy było Ci objetne ? :)

Ostatnia edycja:
Lilly bardzo mi przykro :-( tule mocno!

Maggie
powoli sie wykurujesz. Chyba kazdy juz czeka na slonce i piekna wiosenna pogode. Zdrowka zycze!

Macy
wierz mi tez mam juz dosyc. Ale najgorsze chyba za mna... Przed nami troszke swietego spokoju. No powiedzmy do weekendu ;-)

Ewelin
kochana kazdego dnia wyczekuje wiesci od Ciebie. Czekam z niecierpliwoscia na malutką. Wiem co czujesz bo ja corke urodzilam w 42 tc. I nie wiem co gorsze, ta szarobura pogoda za oknem ktora sklania do siedzenia w domu, czy piekna kwietniowa pogoda gdzie az zal siedziec w domu ale doslownie na kazdym kroku kazdy rzucal "to Ty jeszcze chodzisz". Musisz to przezyc, juz naprawde niedlugo! Jestesmy z Toba!!! Trzymaj sie.

Elle
&&&&&&& :-)

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE NOWE PLANUJĄCE I STARAJĄCE SIĘ!!!

Moj Krasnal dziekuje za buziaki od bb cioć i pozdrawia

Nusia kusisz jeszcze bardziej tą owsianą i napewno skorzystam :):):)
i nie denerwuj sie ...testy czasem tak mogą pokazywac z tego co pamietam.
A usg wszystko dzisiaj pokaze i jak dobrze tez pamietam ( coś widze z emnie juz ta pamiec zawodzi ) to po pęknietym pęcherzyku jest ślad chyba w postaci płynu ...w kazdym razie lekarz widzi czy był i zrobił buuum :)

Nuuusia moja teściowa nosi rozmiar s lub xs także tez zgrabna babeczka ale tak sobie myślę to kwestia genów co do staranek to napisałam Ci na priva. A czuję sie juz powoli lepiej, tak za miesiąc ma być juz byc super, więc czekam :-)
Elmo witaj jak tam mały słodziak ??? widzę go śliczny jest a Ty jako mama promieniejesz. Przypominasz mi bardzo tą aktorkę z barw szczęścia :) Dziękuje i buziak dla Ciebie i małego :-) i dla Zuzi :-)

Ostatnia edycja:
witaj elmo:-) jakie cudne zdjęcie, śliczny ten twój krasnalek, też takiego chcę :-D
pozdrawiam wszystkie kobietki:-)

Ostatnia edycja:
Airfix kurcze no...ale ja Ci mowie - powiedz chlopu jak bedziesz na kolejnej wizycie ze Ty bys chciala leki z refundacja, bo on nie ma prawa wypisywac Ci lekow na 100% jesli jestes ubezpieczona :no: a nie masz zaprzyjaznionego lekarza rodzinnego zeby przepisal taka recepte z refundacja ?
Co do ruchu, my mamy w domu mate taneczna - dziekuje bardzo :-D nie daje rady :-D
Stara baba jestem, kosci zaklejone, zanim ja sie rozruszam to zdaze sie zestarzec calkowicie :wściekła/y:
Tez mialas plamienia ? a cylkle wtedy mialas normalne czy wydluzone ?

anufifi tak kochana, dobrze pamietasz ze jest slad w postaci plynu, tyle ze plyn ten splywa po jakims czasie ( u mnie ginka kiedys znalazla go w okolicy jelit :p ) a jesli pecherzyk pekl w okolicach 16dc to juz minal prawie tydzien i zastanawiam sie czy cokolwiek byloby jeszcze widac :zawstydzona/y:
No ale jak piszesz, nie denerwujemy sie na zapas, bo i tak to niczego nie zmieni :blink:

maggie zaraz kochana bede czytac i odpisywac :*

piranha wrzucam zdjecia testow od 16dc, na dole dzisiejszy test :)

20140219328.jpg20140219329.jpg20140219330.jpg

Załączniki

• 20140219328.jpg
    20140219328.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 20140219329.jpg
    20140219329.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 20140219330.jpg
    20140219330.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny.
Ilaczek co u Ciebie? Owu sie cos przesunela czy mi sie wydaje? Jak tam przygotowania? Czujesz stres? :-)

reklama
Nuuusia z nim nie ma gadki, taki dziwny człowiek, plus taki z nim ze usg robi na kazdej wizycie bez gadki. Mowisz ze lekarz rodzinny tez moglby to wypisac? Mam fajna lekarke, myslisz zę warto zapytać? Te cykle z tym plamieniem wlasnie sprawdziłam - 31dni-czyli u mnie to jeden z tych dluzszych cykli, 3 dni i 2 dni przed peknieciem pecherzyka wystapiło plamienie.

Elmo Krasnalek sliczny i do Ciebie podobny :)

Do góry