reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WItam was dziewczyny ...ja niestety przez weekend nie jestem w stanie nawet zaglądać ...za to dzisiaj dzieki wam mam banana na gębie od rana ...uśmiałam się jak nie wiem
TOZ TU BYŁ niemal sex zbiorowy z nusią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i super ...nusia co do nastawienia to uwazam ze skoro parę dni temu myślałaś ze cykl do kosza a jednak jest jak jest to trzeba myśleć pozytywnie i działać jak działasz zresztą ....
KUrcze tak bym chciała zeby się udało ...na twoim mejscu zaniosłabym wtedy Pani doktor pieska i powiedziała zeby sie lepiej nim zajęła bo z pacjentkami jej kiepsko idzie ....kurcze chyba wredna się zrobiłam ...:zawstydzona/y:
W każdym razie trzymam kciuki...i słuchaj sie tu ładnie piranhi bo jest niesamowita .

wszystkie was dziewczynki pozdrawiam ...ja wciąz sie was uczę bo strasznie duzo ...ciezko mi sie wbijać w temat któego nie znam od początku więc czytam i czytam i czytam i mam nadzieję ze w koncu sie wkręce.

Miłego dnia.

reklama
tak Nuśka chodzę do niego prywatnie, wiem, że przyjmował w przychodni koło szpitala jednak zapisy były kilka miesięcy do przodu ehh... Ja tak jak pisąłam większych problemów z zajściem nie miałam , choć teraz nigdy nie wiadomo jak to będzie, do ginka chodzi kilka moich koleżanek prywatnie i jedna jak miała duży problem z zajściem kiedy on widział, że wszystkie badania zrobił i dalej nic... polecił swojego przyjaciela - może i dzięki temu koleżanka ma zdrowego synka.. jakby co mam do niego namiar... ale mam nadzieje, że po tym jak było u was gorąco w weekend nie będzie ci potrzebny no chyba, że będziesz chciała u niego prowadzić ciąże :) czego ci z całego serducha życzę Ja też siedzę właśnie w pracy i stwierdzam, że niecierplie poniedziałków

nie, nie spoko ja rozumiem i nie nakłaniam, nie , nie tylko tak o sobie napisałam. Spoko doskonale rozumie, że dobrze jest się czuć zabezpieczonym finansowo.

a propo trójki dzieci w domu, to ostatnio usłyszałam od swojej kierowniczki słowa : " No tak rodzą dzieci jak króliki, a później narzekają , że nie mają pieniędzy " .......................... z grzeczności skomentowałam tylko " a co to tak dużo trójka dzieci ?? " ehh podobają mi się rodziny gdzie jest więcej niż jedno dziecko jak ktoś/chce może to czemu nie ... tylko widać na załączonym obrazku jakie niektórzy ludzie mają podejście do rodzin gdzie jest więcej niż jedno dziecko

Nuuuśka, nie zablokuje, bez obaw :-), przyjmijmy strategię 2x1 do 7 dpo i 1x1 do 12 dpo, jeśli test ciążowy będzie negatywny rano w 12 dpo to odstawiasz Duphaston i Estrofem.

Matik, ale ona kazała Ci te hormony sprawdzić w dowolnym dniu cyklu? To bez sensu, LH i FSH należy sprawdzić w 2-3 dc, estradiol należy sprawdzić razem z LH i FSH w 2-3 dc, potem można 2 dni przed owulacją w celu oceny dynamiki dojrzewania pęcherzyków oraz w połowie FL w celu oceny czynności ciałka żółtego.

reklama
Matik, dziwne ;-) ...choć zapewne z wyników przynajmniej dowiesz się, w której fazie jesteś, jeśli Ci na tym zależy to sprawdź od razu progesteron :-D

Do góry