reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pirahniu czyli progesteron 7 dni po owu (w takim razie powinnam zbadać około 23-24 dc). A estradiol zrobić razem z LH i FSH czy z progesteronem czy nie ma to znaczenia?

Macy buziaczek kochana !!!

Małe liski .... quasadillas....dwa naleśniki kukurydziane a pomiędzy nimi...mięsko , ser, papryka, ogórek ... polane sosikiem czosnkowym....pyyyyycha !
Zrobiłam dzisiaj ciasto Rafaello....jak się przegryzie to zapraszam jutro na kawencję i ciacho !!!

macy, poziom hormonów to jeden z 7 czynników wpływających na płeć, wysoki testosteron (zarówno u kobiety jak u mężczyzny) sprzyja poczęciu synka (jeśli chcemy córeczkę to warto zadbać o wysoki progesteron a niski estradiol i testosteron u nas oraz o niski testosteron a wysoki estradiol u M).

małe liski, sprawdź estradiol w 3 dc ale warto go też sprawdzić w 6-8 dpo wraz z progesteronem (drugi wynik oceni wydolność ciałka żółtego).

Nuuuśka, tak mnie naszło, warto by było u Ciebie sprawdzić poziom estradiolu (najlepiej od razu z progesteronem, zobaczymy jaki będzie tym razem) w 6-8 dpo by zobaczyć czy Twoje ciałko żółte wytwarza odpowiednią ilość estrogenu w FL. No właśnie, tylko, że Ty łykasz Estrofem w FL a on chyba zafałszuje wynik.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-)
Poszlam do gina tak dla swojego spokoju Potwierdził ciąże, jest pecherzyk z cialkiem żółtym i malutkim zarodeczkiem :-) a ciaza pojedyncza :-)

Dorciaale pyszności jadlas :-) i jeszcze to ciacho mniam Kciukivza bete

Lilly to fakt troche zrazilam sie doŁodzi :-)

Piranha madre dzieci masz kochana:-)

Nuuska nowa pasja Olci- plastelina :-)

zakręcona gratuluję

Pirania
teraz doczytałam wszystko jasne z tym co napisałaś na temat mojego głupiego pomysłu ale nie dotyczy to (,)(.)
tego nie wiem dlaczego tak wyglądam i ciągle bolą i to się zaczęło od zeszłej niedzieli z tymi sutkami :( ale nawet w to nie wnikam, widać hormony mam do kitu szkoda już się łudziłam, ze po mimo braku okresu się wyprostuje.
Już nie drążę tematu widzę, ze się po prostu stresuję jutrzejszą wizytą i za dużo myślę :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry