reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakręcona, 13-tki są bardzo szczęśliwe :-), będę trzymać kciuki!

Annette, gdy beta hCG jest powyżej 10 mIU/ml to wchodzi w reakcję z testem owulacyjnym zabarwiając go mega pozytywnie :-)

reklama
witam
ja przygotowuje się ale do operacji, juz za 2,5 tygodnia będe mieć,
boje sie, ale dam rade,
Nuśka nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, zeb y Ci się udało, trzymam
bardzo mocno kciuki za Ciebie i nie puszczam
Poziomki, mamartusia witam Was zanajome koleżanki :blink:,
Poziomki chiński kalendarz to bzdura, wg niego powinnam miec 3 córki a mam 3 synów
Dorcia bedziesz dzieciaczka pilnować, dobrze doczytałam?
Ilaczek widze,ze u Ciebie decyzja jest, trzymam &&& za małego chłopczyka
Pirhaniu buziak dla Ciebie

witam się:-)
Nusia trzymam kciuki za wyniki badań, za wizytę i żeby ten test ciemniał&&&:tak:
Kciuki za was wszystkie&&&
Kate decyzja jest, ale pod warunkiem, że wszystkie warunki będą mi sprzyjać:-D
Poziomki
witaj:-Dmojemu mężowi wczoraj na dobranoc powiedziałam jaki masz babiniec w domu to się za głowę złapał:szok:
pozdrawiam

Nuuska wow super to teraz trzymam kciuki zeby fasolka zostala z Toba :tak: nie moze byc inaczej ;-) a co mojego progesteronu to robilam bo na pewno 7 dni po owulce... w sumie tragedii nie ma bo od 10ng wzwyz powinien byc zeby potwierdzic przebyta owulacje a u mnie bylo 15ng ale przy planowaniu dziewczynki powinien byc wysoki dlatego musze go podwyzszyc ;-)
Zakrecona kciuki za wizyte!
Kiraa piekny ciazowy wykres ;-)

Kate...tak tak kilka godzin dziennie będę bawić się w nianię....pięciolatka

Nuuska nic Ci nie napiszę ...bo Ty wszystko wiesz !!! I tyle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Hejka:-)

Ja juz czekam na @. Był bladzioch ale niestety beta musiała spaść., bo z dnia na dzień kreska była mniej widoczna. Teraz czekam na ostatni cykl starań i koniec:tak:. Dołożyłyśmy z Piranha jeszcze jeden lek bojowy Encorton i zobaczymy.

Kiraa z całego serducha życzę Ci spełnienia marzeń... chociaz gdzieś tam.. coś we mnie krzyczy, że się już udało:-D ale jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuska niech ten bladzioch zamieni się w tłuścioszka i niech spełnia się Twoje marzenia.:tak:

Dorcia za spadek Twojej bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za szczęśliwe staranka:tak:

Zakręcona spokojnej ciąży z córcią:-)

Maran-atha, maggie, ilaczek, Lilly, Elle, Matik, mamartusia, Poziomki, Anias, Anette, i wszystkie starające się dziewczyny Wam również życzę spełnienia marzeń.:-D

reklama
Cześć dziewczyny!

Nie zdążę teraz wam odpisać, na szybko przejrzałam ostatnie posty...nadrobię wieczorem :-)

Nusia moc kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest bladzioch i tego się trzymamy!!!!!

Pirahniu mówisz ten preparat mężowski jest :-D Zerknęłam na wpis z artykułu - bardzo ciekawe, czyli wychodzi na to, że te 3-4 dni przed owu rzeczywiście, przynajmniej w teorii, zwiększają szanse na dziewczynkę, ze względu na poziom hormonów...Czyli Shettlesowi dobrze wychodziło w badaniach - powyżej 5 dni od owu rodzili się częściej chłopcy, podobnie jak tuż przed owulacją Ja jestem tuż przed owu, mierzę temp, obserwuję śluz (znikomy:)), mierzę ph, paski owulacyjne - w użyciu codziennie i czekam wypatruję tego wyraźnego sygnału owu. Chciałabym spróbować O+12, ale jeśli nie będę znała mniej więcej godziny owu, to chyba nie ma co strzelać na ślepo :). Wtedy zostanę już przy odstępie 3-4 dniowym - będę miała chyba większą szanse, że trafię w taki właśnie odstęp...

Witaj Poziomki - jaką piękną masz rodzinę :-) Trzymam kciuki żeby dołączył do was mały przystojniak!

Miłego słonecznego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry