reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska
to widze ze obie kaleki jestesmy...:shocked2:

airfix
o odkupieniu nie ma mowy, to gratisowa opcja ale z podopcja dwoch pecherzykow :-):-):-)
No ale naprawde obudzilam sie bo myslalam ze sie zsikalam,... Tego jeszcze w kinie nie grali. Macam sie a tam jakis glut sluzowy :cool2:

Haha, airfix, ja tez w ciazy bylam tak paskudna, ze tesciowka mowi, Ty na 100% w ciazy z dziewczynka jestes :)))))

w sobote mamy gosci, znajomi z dziecmi. Niech mi ktos wymysli cos BARDZO LATWEGO co moge zrobic na kolacje, bo ja mam dwie lewe i brak czasu na kuchnie..... Czekam na propozycje do jutra:nerd:

reklama
airfix a ja Ci powiem ze w ciazy z Ola to w ogole bylam jak nie w ciazy. Zero mdlosci, zero rozstepow oprocz tych na cycach - a przytylam prawie 30kg wiec bylo sie co naciagac :szok:
Teraz przed @ mam przewaznie podobne objawy, bol cycow nie do zniesienia, a teraz przy dupku wiem ze to moze byc nasilone, ale te pryszcze to normalnie mnie z rownowagi wyprowadzaja :dry: wygladam jak nastolatka.

marchew pytalas o miesniaka a ewentualna fasolcie. Kochana nie pytalam go o to, ale wiem juz z wczesniejszych relacji, ze wszystko zalezy od organizmu kobiety, niektore maja macice cale usiane w miesniakach i zachodzily w ciaze bez problemu, bez problemu tez donosily, ale niestety zdarzaja sie i takie przypadki, ze miesniak powieksza sie znacznie w trakcie ciazy i moze zagrazac przez to malenstwu :zawstydzona/y:

Nuska
a jakie wymiary ma Twoj miesniak? Ja bym sie jeszcze zastanowila co do usuwania w zaleznosci od umiejscowienia i wielkosci.
Ja mialam 2-3 miesniaki, zniknely ... Tfu tfu po ciazy.....

kurcze nie moge sie doczytac nigdzie w necie czy mam wziac wieczorny dostinex czy nie przed badaniem prolaktyny jutro????

olusia
wyniki ladne , jak pisala Piranja z wyjatkiem tego jednego p/ciala fosfolipidowego

kiraa ja tego miesniaka mam od roku i niestety nic sie nie rusza, rosnie pomalu, ale rosnie :zawstydzona/y:w tej chwili ma niecale 17mm wiec jest duzy ale ma zle polozenie, bo jest miesniakiem podsluzowkowym czyli rosnie do wnetrza macicy, do tego zachodzi na endometrium i prawdopodobnie go uciska, wiem ze moze sobie byc i nic z tego nie wyniknac,ale znajac moje szczescie kochana do przyklejania roznych chorob to balabym sie, ze zechce sobie podrosnac nagle :zawstydzona/y:

Laski
pytanie z serii glupich
jak dlugo trzymacie termometr dowcipnie? Do pikania, czy zawsze 5 min???

zakreciu
gdzie jestescie z mala zakrecia?:-)

Kiraa ja trzymam zwykle ok 5 minut, chyba, że przysne to dłuzej ;) ja mam elekroniczny wiec po pewnym czasie I tak sie wyłączy a ostatni pomiar sie zapisze wiec sie nie spinam jakos na maxa by co do moinutki go trzymać ;)

Pirahna, Airfix ha ha ha czyli w końcu dobrze zrozumiałam za pierwszym razem, tak :-D? Już może nie odpisujcie :-D

To w temacie do poczytania do poduszki :) Shettles | parentnik.pl sporo rzeczy o których już tutaj pisałyśmy wielokrotnie, ale końcówka ciekawa (przytaczane wyniki badań np badany związek między poczuciem bezpieczeństwa matki a płcią dziecka, czy cechami charakteru...)

Pirahniu czy ból owulacyjny, uwalnianie jajeczka - mogę odczuwać jako wyraźny, powiedzmy punktowy (nie rozlany) ból po stronie jajnika, taki przechodzący i promieniujący w dolnej części pleców?

Kiraa Nuśka bardzo bym chciała żeby to był Ten wasz cykl. Nic nie piszę więcej, nie zapeszam, ale te objawy i mi są znajome :tak:

Aljul co u ciebie? rzadko ostatnio chyba piszesz tu z nami

kolorowych :)

Hej,hej :) Pokazać Wam kogoś ? Zobacz załącznik 613899 Chłopaczkowe mogą macać i się zarażać :)

Kiraa, Nuśka- mega &&&&&

Kaci już zdrowszy,więc odżyłam. Do niedzieli zastrzyki,ale już jest naprawdę dobrze. Zaczyna jeść, bawić się i śmiać.

Dziś zepsułam ciasto, którego nie da się zepsuć- marchewkowe. W przepisie było 2/3 szkl oleju, a ja dałam 3 :p

Zaręcia? Całuski.
Dorcia-jak w pracy? Buzia.

Dzień dobry kobietki:-*

Doczytam wieczorem
Nuuska cieszę sie ze udała sie wizyta i ze lekarz ok :-) jak tempka dzisiaj

Kirra a u Ciebie jak kochana?

Elmo sliczne dzieciaczki :-*

Gorgusia ślicznie wyglądasz,slonce:-*

Miłego dnia kobietki

reklama
witam się:-)
gorgusia śliczny brzuszek, jak to chłopaczkowy to ja już go z każdej strony obmacałam:szok:
Nusia jak dzisiejsza tempka???
Maran-atha ty też dzisiaj tempkowo w dół lecisz:-)
Kira ja mam elektroniczny i z reguły jak nie przysnę wyjmuję go jak przestanie piszczeć, a jak przysnę to on zaraz po piszczeniu i tak się wyłącza, więc tempkę zapisuje:tak: a Ty też masz elektroniczny?
Elmo śliczne dzieciaczki ;-)
pozdrawiam Wszystkie Kobietki:-) miłego dnia życzę.moje dwie damy dzisiaj wyprawiłam do szkoły ubrane kobieco, bo Dzień Kobiet świętują:-D

Do góry