reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny jestem strasznie zmęczona - ale jaka szczęśliwa... nie wiem czy doczekałabym się męskiego potomnka gdybym nie trafiła na ten wątek - a szczególnie Piranhe! Której z całego serca chciałabym podziękować :tak: moje starania opiszę w poniedziałek (bo w weekend pracuje)...

tym czasem chciałabym Wam przedstawić Gabrysia

MARTA SKWARZEC_19.jpg

Załączniki

• MARTA SKWARZEC_19.jpg
    MARTA SKWARZEC_19.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 51
Weszlam tylko na chwile a tu takie przezarabiste,wspaniale,cudowne Informacje!!!!!!!!!!!

HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAR
CHEW poryczalam sie!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Gtarulacja kochana!!!!
Poglaskaj prosze Gabrysia odemnie zeby sie zarazila chlopczykowo:zawstydzona/y:
koniecznie napisz jak wygladaly twoje przygotowania.

Corci zabki wychodza a my z mezem chodzimy jak zombi
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny jak bierzecie suplmenty,wszytskie na raz czy dzielicie? Ja rozlozylam sobie wszytskie na pol (rano i wieczorem)

Airfix jezeli chodzi o twoja szczeke to moze przejdz sie do dobrego ortodaty i zapytaj sie o jego zdanie na ten temat.Pamietam ze na pierwszej wizycie pierwsze co zrobil jak mu powiedzialam o bolach to sprawdzil czy mi szczeka przeskakuje w zawiasach i strzala w 10!!! Dlatego ja musze nosic aparat okolo 2 do 2,5 roku gdzie moje kumpele ktore maja "tylko" krzywy zgryz nosza aparaty rok badz poltorej. Powiem ci ze byl czas ze surowych warzyw juz nie jadlam bo mnie cala buzia lacznie z glowa bolala... a tabletki nurofem maxxx to po dwie lykalam 2-3 razy w tyg bo nie szlo wytrzymac:angry: Daj znac jak bedziesz cos robila w tym kierunku :tak: ciekawa jestem przebiegu;-)

Piranho wygnaliscie wkoncu z domku chorobsko????

Niuska i wszytskim osmarkanym Duzo zdroweczka!!!!

Co bedziecie porabiac na weeknd???Jakies ciekawe plany???

Kiraa ty juz pewnie spakowana i myslami juz na urlopie :-)

Ostatnia edycja:
Vivienka mój to się bardzo wcześnie ujawnił w 16 tygodniu się tak rozłożył że lekarz nie miał wątpliwości :-) a moje koleżanki które mają chłopców dość szybko poznały płeć. Szybko córci wychodzą ząbki, znam ten ból niestety ... :-(

Maggie moja Vivien tez szybko sie ujawnlila bo juz w 12 tyg lekarka powiedziala ze na jej oko w 80% bedzie dziewuszka:-D i pozniej z tyg. na tydzien sie tylko potwierdzilo :-)

A co do zabkow to chyba juz czas,tak mi sie wydaje. Moja tesciowa sie smieje ze ja bym chciala wszytsko miec ksiazkowo, 6 miesiecy zabek,roczek chodzenie i dwa latka mowienie:-D:-D A kiedy twoj synek dostal pierwszego zabka??

Maggie Myslalam ze tylko ja nie moge spac po nocach;-);-)

Vivienka a ja podespałam wcześniej a teraz nie mogę zasnać, moje dziecko oglądało bajkę a mi się przysnęło :-)
Wiktorek miał pierwsze dwa ząbki jak skończył 4 miesiące i nie było lekko, ale mojej koleżanka córa miała pierwszy ząbek jak miała roczek, chodził jak miał 10 miesięcy więc wszystko jakoś tak szybko. A co do ząbków to słyszałam że im później wychodzą tym lepiej, bo są niby mocniejsze. To się sprawdza moj ma już dwie dziurki niestety

Ostatnia edycja:
reklama
Maggie oj to szybciutko zabki dostal biedaczek,powiedz a lapal sie za uszka jak mu zabki wychodzily?
Haha ja tez sie wlasnie kimnelam od 16:30 do 18 a teraz oczy jak 5 zl :-D:-D

Wiesz co Vivien jest bardzo ciekawa swiata i jak wychodzimy na spacer w gondoli to czesto placze, a jak ja wezme w nosidelko albo w chuste to odrazu spokoj i cisza i nawet smok nie potrzebny wtedy :-p myslisz ze 6miesiecy to nie za wczesnie na spacerowke??
Jak sie nazywa synus??? Chodzi juz do przedszkola?

Do góry