reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria ja nie mam doswiadczenia jesli chodzi o rehabilitacje dzieci ale znam wiele mam ktore chodzily z dzieciakami na cos takiego, min. moja siostra z synem. Trzeba poprostu pilnowac tematu i regularnie cwiczyc z dzieckiem i napewno bedzie dobrze.

reklama
Piranju
no w dol idzie... :baffled: Dlatego tez mam odpowiedni humor do tego spadku.... Rozmyslam co robic dalej... W pon wracam do pracy, tez bedzie tam morze stresu po tyg nieobecnosci.... Ah dolujace

zakreciu
wyluzowalam, ale widzisz niewiele to daje, mysle naprawde, ze jedynym wyjsciem bylaby u nie IVF....:baffled: Przeciez nie bede probowac do 50 tki, w pewnym momencie trzeba bedzie powiedziec stop i sie zabezpieczac.....mimo,ze boli. Mnie ta mysl, musze powoli do niej przywykac...

A jak Ty sie czujesz slonce?

elmus
fajnie ze sie odzywasz, corcie masz genialna :-)

daria
nie martw sie, taka terapia sklada sie zazwyczaj z 10 ciu posiedzen 1x w tygodniu, i z reguly to starcza

Buziaki dla wszystkich

Matikk

beta jest w krwi ciagle,i jest jej coraz wiecej, wiec kreska powinna byc coraz ciemniejsza, ALE ta ciemnosc kreski zalezy tez od zageszczenia moczu..... To tak na moje , moccccno kciukam slonko,mooocnoooo

matik - ja też tak miałam... wieczorem była silniejsza kreska niż następnego dnia rano... a całą noc nic nie piłam i trzymałam siuski :p trzymam kciuki aby ciąża się rozwijała i za 8 miesięcy abyś tuliła przesłodką dziewczynke!

kiraa kochana a nie chcesz sie zamienic tempkami wlasnie ? Bo mnie by bardziej dzis spadek pasowal a nie wzrost....chyba czeka Nas podwojnie pokrecony cykl :zawstydzona/y:

Tak mysle.a moze to wzrost progestetonu przed spadkiem ?

piranha bo ja tak rozmyslam i wpadlam jeszcze na to, ze dzis mialam na noc spodnie termiczne :-D:-D no i rzeczywiscie bylo mi cieplo, rano cale dupsko mokre :-D:-D

reklama
Do góry