reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
widziałam:-) masz niesamowite dzieciaczki, a Ecranek jest śliczny :-)starsze to już takie małe mężczyzny:-) fajnie być taką jedyną księżniczką w rodzince:-)mój zawsze mówi, że ma same dziurawce i zawsze musi walczyć z nami sam:-D:-) chcialabym żeby miał w domku "sprzymierzeńca":-D:-)

widziałam:-) masz niesamowite dzieciaczki, a Ecranek jest śliczny :-)starsze to już takie małe mężczyzny:-) fajnie być taką jedyną księżniczką w rodzince:-)mój zawsze mówi, że ma same dziurawce i zawsze musi walczyć z nami sam:-D:-) chcialabym żeby miał w domku "sprzymierzeńca":-D:-)
tez mysle ze to tak fajnie ja jedna taka krolewna..hi hi;-)miedzy moimi krasnoludkami..jestem szczesliwa ze mam tych moich smerfow sa znakomici..kazdego dnia gdy patrze na nie dziekuje bogu za to ze mi ich dal ,ile szczescia i radosci wniosl w moje zycie..a erci jak erci nie wiem czemu karzdy jest w nim zakochany..klei sam sie ludzia do rak.juz mialam sytuacje ze obce ludzie podeszli mi do wozka i wycalowali ercanka-czujesz:szok:bylam w szoku.dlatego teraz mi obojetnie co bedzie,chcialabym dziewczynke-prawda nie bede sciemniac ale jak bedzie chlopczyk tez bedzie fajnie...:tak:

tak Ecri ma coś w sobie, to prawda, jest słodki:-)
ja też marzęo synku, ale jak będzie dziewczynka, będzie tak samo mocno kochana:-)
ano mało jakoś,każdy sprząta, zakupy robi, jakieś święta idą czy cóś:-D;-):-)
juz masz gotowe wszystko?:-) ja latam z ozdobami po domku:-)
cisza i spokój laski poza domem, małżonek na służbie luz blus dziś:rofl2::-D:-)

NIe no teraz to i mnie nerwa wzieła:angry::angry::angry:
Teraz ja sie zabawaie w adwokata !!!!!!
Mnie również Beata kiedy myślałam ze moze sie udac podcinała skrzydła i to nie jednym postem który mozna potraktowac jako dobre chęci ostudzenia moich nadzieji które moga sie nie spełnic , a kilkoma postami które miały mi całkiem odebrac nadzieje i wtedy to własnie dziewczyny stanęły w mojej obronie wiec mam pełne prawo wypowiedzieć sie w tej kwestii .....

Czytałam od poczatku ten watek i nawet bardzo kibicowałam Beacie do czasu kiedy niemal zaczłęma sie bac jej wypowiedzi na tym forum w mojej kwestii ...

A jesli chodzi o Agnieszke to nie udało jej sie wcale szybko bo 11 cykli i nie wie jeszcze jaka będzie płeć , natomiast wiedzę ma równie dużą jak Ania i mnie osobiście bardzo podoba się ich wymądrzanie i zamierzam z niego korzystać !!!:angry::angry:

tak Ecri ma coś w sobie, to prawda, jest słodki:-)
ja też marzęo synku, ale jak będzie dziewczynka, będzie tak samo mocno kochana:-)
ano mało jakoś,każdy sprząta, zakupy robi, jakieś święta idą czy cóś:-D;-):-)
juz masz gotowe wszystko?:-) ja latam z ozdobami po domku:-)
cisza i spokój laski poza domem, małżonek na służbie luz blus dziś:rofl2::-D:-)
a to sama tak w domku jestes:-(to nudzi ci sie,ja siedze przy kompie zagladam tu i tam ,dzieciaczki ogladaja film a moj m w pracy ja juz w domku wszystko zrobione.okna przystrojone choinka ubrana,prezenty zapakowane tylko jeszcze male zakupy na duzych juz dzisiaj bylam:-)szkoda ze nie masz fotak na naszej klasie,chetnie podgladnela bym twoja rodzinke:tak:

anufifi podejdz do tego na luzie..zlosc pieknosci szkodzi..prosze nie wracajcie do tego co bylo..najlepiej zlekcewazyc takie wypowiedzi.jak bedziecie na nie odpowiadac bedzie to sie ciagnac w nieskaczonosc..mi tez sie wydaje ze agnieszka wie co pisze i naprawde ma duzo wiadomosci..to popieram!!!jeszcze troszke posiedze tu i bede mykac do chlopcow poprzytulac ich troche wycalowac przed spaniem,jutro jak powstaje to odezwe sie do was..dobranoc milej nocki zycze i kolorowych snow..

Ostatnia edycja:
reklama
mam fotonki:-) tylko mam zablokowaną galerię dla tych z zewnatrz:-)
na razie mi się nie nudzi:-) laski niedługo przyjdą więc bedzie głośno jak jedna przez drugą będą opowiadały wrażenia:-) uwielbiam te ich opowieści:-) ciężko coś skumać jak jedna drugą przekrzykuje:-D:-) jedyne to, że dziś do przytulania pozostanie mi tylko podusia, bo mój wróci dopiero rano, ale za to całe łóżko moje:rofl2::-)

Do góry