maran-atha
Fanka BB :)
witam I ja 
Matik &&
Mamakaja ja miałam w ciazy z Maja bardzo nisko łożysko ale wszystko sie ladnie ulozyło I po polowie ciązy ok. 24 tygodnia sie podnioslo... wiec wierze, ze u Ciebie tez tak bedzie a poki co oszczedzaj sie ile mozesz :*
Roszpunka jak ja pokazałam mojemu mężowi calą szuflade suplementów też sie lekko zdziwił
ale powiedział, że bedzie brał a na chłopca jest dużo wiecej suplementów 
Nuska && za Ta Twoja zaginiona owu, nie poweim wredna jest, że nie przyłazi...
Kira && za choc jedna sztuke :*
Piranha ja mam tez akwarium teraz, ale moje nie jest wielkie 80l, ale ma filtr przepływowy wiec nie trzeba sprzatać co chwile, tylko wode podmieniać
tylko teraz jedziemy na 2 tyg do PL I nie wiem co wymyslic z karmieniam moich ryb... ale coś wymysle... ;-)
Matik &&
Mamakaja ja miałam w ciazy z Maja bardzo nisko łożysko ale wszystko sie ladnie ulozyło I po polowie ciązy ok. 24 tygodnia sie podnioslo... wiec wierze, ze u Ciebie tez tak bedzie a poki co oszczedzaj sie ile mozesz :*
Roszpunka jak ja pokazałam mojemu mężowi calą szuflade suplementów też sie lekko zdziwił
Nuska && za Ta Twoja zaginiona owu, nie poweim wredna jest, że nie przyłazi...
Kira && za choc jedna sztuke :*
Piranha ja mam tez akwarium teraz, ale moje nie jest wielkie 80l, ale ma filtr przepływowy wiec nie trzeba sprzatać co chwile, tylko wode podmieniać
odpoczywaj kochana ile sie da, na pewno z dzidzia bedzie wszystko dobrze !!
matko...musze pogadac z lekarzem w poniedzialek. Milego popoludnia u Cioci :-)

i u Ciebie też tak będzie!