reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, a nie mówiłam, że to już tuż tuż i owulka na pewno lada dzień będzie :-) ....a Ty już w nią zwątpiłaś ;-) Piękna krecha, pik jak ta lala. Skoro dziś wieczór nie da rady to zadziałajcie koniecznie jutro rano - będą super serduszkowe odstępy :tak:

Wrzucam fotkę Kai po kąpieli (stąd mokre włoski):

Zobacz załącznik 618144

reklama
zakrecia kochana taki mam wlasnie zamiar !!

piranha dzis byl taki mlyn w pracy ze kurcze nie bylo kiedy isc do wc..:baffled:siknelam od razu jak wlecialam do domu, serducho byloby jutro okolo 9-10, dobrze ? i powtorka w czwartek rano ? :happy: kurcze ciesze sie strasznie, oby pecherzyk ladnie pekl - plamien nie bylo, estrofem bralam wiec moze tym razem :blink:?

Nuuuśka, widocznie tak miało być :-), u Ciebie zdaje się mija 36h od piku więc jutro rano będzie prawdopodobnie w sam raz :tak: Ale cudnie na Twoim wykresie widać pik estrogenowy (2 dni przed owulką) i przedowulacyjny wzrost progesteronu. Kciuki by jutro pęcherzyk pękł a za 12 dni Pascalek namalował Ci drugą kreskę na teście :-)

mamakaja, dzięki kochana, przesyłam buziaka od Twojej imienniczki :-* :-)

piranha no wlasnie, dosc dlugo mija do owulki, jak kiedys liczylysmy praktycznie maksymalny czas, wiec licze po cichutku ze akurat sie uda zalapac w ten moment :tak: nawet nie wiesz jak bym chciala zeby w koncu wszystko sie ladnie odwrocilo !! kochana a co robimy z acard-em ? brac od jutra ? acha, i estrofem mam brac caly czas po 1 tabletce dziennie tak ? :happy:
A Kajusia przesliczna !!! Ona ma tak cudne oczka, ze napatrzec sie nie moge !! piekna corcia Ci rosnie :-)

Nuuuśka, myślę by dupka i Acard zacząć od pojutrza, ot tak na wszelki wypadek (kwas acetylosalicylowy podobno może spowodować LUF, choć zapewne raczej we większych dawkach, progesteronu raczej Ci nie brakuje bo z Ciebie progesteronowa babka :-)). Estrofem bierz cały czas w dawce 1x1. A może uda Ci się sprawdzić estradiol w połowie FL? Dzięki w imieniu moim i córci za komplemenciora :-)

Kiraa
, ja liczę na to, że Twoja Księżniczka już zamieszkała w ciepłym i przytulnym pałacu, rano podgrzeję tempkę kciukami by było jej cieplutko :-)

Moje dzieciaczki jeszcze nie śpią, masakra, nie lubię tej zmiany czasu, idę ich położyć spać :-)

Piranha ale śliczna księżniczka :-) cudowne oczka Ja dzisiaj mialam caly dzień Lenke Byłyśmy z siostra i niunia na zakupach i na miescie Później pojechałysmy do mamy Nawet nie wiem kiedy nam tam ninelo 2,5 h :-) Lenka wybawila sie z babcua Moze to ja podniesie..
A,teraz leze w lozeczku z herbatka i czekam na mojego K Bo dzis w Poznaniu byl

Milej nocki

Kciuki zaciskam za kazda

reklama
piranha oki to tak zrobimy :tak: estradiol na pewno sprawdze w II polowie FL razem z progesteronem kochana. No nic, zobaczymy choc mam cicha nadzieje, ze moze cos w koncu ruszy :blink:

lece spac, milej nocki dziewczynki :*

Do góry