reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kirusiajuz doczytałam jak powiedziałas swojemu M Super :-*

Elmo ale śliczny synus :-) tez ucaluj od cioci bb:-* A Ty jak sie czujesz?

Elmo- cudowny Elmuś:) ucałuj Słodziaka:-)
Kiraa- by nie zapeszać&&&&&&&&&&
Nuśśkka- bierz się Kochana za swojego Ł. by cykl był owocny &&&&&&&&&
Zakrecona- wysłałam PW :) a powiedz mi jakie zachcianki ciążowe masz?? pytam ponieważ ja z synkiem miałam chętke na mega kwaskową zupe pomidorową;-)u Ciebie jak nic Dzieczynka siedzi w brzuszku dlatego pytam jak ogólnie się czujesz?

elmo matko jaki 2-miesieczny ???? toż Ty przeciez dopiero rodzilas i to juz dwa miesiace minely ???? :szok: jaki on sliczny !!!!! a minke ma przednia :-D

zakrecia hah domyslilam sie :-D

ana ja juz sie Slonce wzielam teraz tylko czekanie nam pozostaje :-p

Uciekam na pizze, milego wieczorku :*****

Ana na kwasne nie mam ochoty ani na ogorki ani na pomarancze itp :-) na lody mam ochote i ostatnio na salatke z zupka chińska Po za tym na nic wiecej Slodki tez mnie nie kreci ;-)

Elmus
cudny synek, za kciuki dziekuje :-)

zakreciu
Ty juz masz sklere ciazowa :-) ale ja tez nie pamietam, ale ktos chcial te paski....:cool:
no powiedzialam M, powiedzialam :happy2:

nuska
a to ja taka wulgarna, nieswiadomie,:cool: wulgarnie, czy niewulgarnie masz nakaz fasolczenia sie :-) do oporu

Ana87&&&&&&

sluchajcie jak to jest z tymi zachciankami, jakie sie ma przy jakiej plci, oczywiscie z przymruzeniem oka

a gdzie szefowa??????:-) Buziaki

Kirusia skleroza to malo powiedziane :-D ja ostatnio taka nieogarnieta ze szoook :-D

No właśnie jak to jest z tymi zachciankami?? ;-)

Dziewczyny ja nie mam przekonania do tych zachcianek ciążowych. U mnie 2 ciąże, 2 synków i każda inna - z 1 synkiem ogórki kiszone na potęgę, z 2 same słodycze a na wszystkie kiszone i konserwowe patrzeć nie mogłam, nie mowa o zapachu i czuciu tych produktów w otoczeniu:-)

Elmuś Michaś cuuuudny

Kiruś &&& zaciśnięte

Też dziś w Lidlu zaopatrzyłam się w czerwone goździki ...ale wiosną w domku powiało...uwielbiam kwiaty

reklama
Do góry