reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
vivienka - dziękuję, że pytasz :) pewnie, że mały rozrabiaka się rozpycha... kopie mnie tak swoimi dużymi stopami, że aż mnie mięśnie bolą ;p najbardziej wojuje między 22-24... mam badzieje, że po porodzie nie będzie najbardziej aktywny o tej godzinie :p

Piękne te drzewa kwiaty super

Z innego forum dziewczyna przesłała fajny filmik do tego mikroskopu owulacyjnego i już wszystko wiem :)
Są to oznaki stanu przed owulacyjnego nawet można zdjęcia telefonem zrobić szok
Nie wiem czy dobrze widać No to od rana ta ślina się suszy ;) Zobacz załącznik 619073

Kiraa trzymam kciuki za ciąże. Moja koleżanka przy ciąży bliźniaczej miała 4krotny przyrost bety, dobrze policzyłam, że u ciebie beta przyrosła 5 razy :)? Nie pamiętam wartości z pierwszego pobierania, ale było chyba około 25 jednostek..? ...Pirahna to złota babeczka :)

Aljul pamiętam cały czas że pytałaś o moje suplementy - jutro spiszę nazwy, ale są to leki które kupowałam na szybko przed wyjazdem w aptece. Następne będę zamawiała jak dziewczyny na allegro. Jak dieta :)?

Ania_g21 dziękuję :-) Byłam pewna,że już wszyscy o mnie zapomnieli...miło,że nie:happy:

Macy cholerka....za dużo myślisz:-p Myśmy się wiele razy przeprowadzali. Raz jak byłam z brzuchem
małym, to z Pl do Walii, z brzuchem tuż przed porodem, z dzieckiem 4 miesięcznym i z Marcelkiem 2 miesięcznym
i daliśmy radę, choć liczyliśmy głownie na siebie...Nie kombinuj, tylko bierzcie się do roboty, a życie samo napisze
scenariusz;-) A tak powaznie....kciuki za Was trzymam! Oby w końcu nastał TEN właściwy moment i nic
nie stało na przeszkodzie:-)
A moje dziewczyny świata poza Marcelkiem nie widzą. Brat jest najlepszy i najukochańszy. Bratu oddaje się najlepszy
kawałek jedzenia, z bratem się dzielą wszystkimi zabawkami i nigdy, ale to nigdy go nie odepchną, choćby je łobuz tłukł po głowie.
Młodsza miała mały problem na początku, bo nie rozumiała,że on nie rozumie wiele i było jej smutno, ale już wszystko wie i jest git.
Nelly chce braciszka, bo jak twierdzi siostrę ukochaną już ma i innej nie chce, a Nika mówi,że woli dziewczynkę, bo wtedy
kupimy jej różowy wózeczek:szok::-D Ogólnie serce rośnie jak widzę moją trójeczkę :happy: Poszukam jutro fotek, to coś wrzucę, ok?

Maran-atha pracujemy z mężem na przemiennie. Ja bardziej na noce (od 14 do 24), ale teraz mam już pół etatu, więc tylko poniedziałki i wtorki. Mąż zajmuje się wtedy dziećmi i jeśli moja mama akurat jest, to nam pomaga. Dalej mieszkamy w uk i tak już zostanie, bo jednak tu zapuściliśmy korzenie. Nelly była ostatnio z babcią w Pl, więc teraz kolej na młodszą córę...Niech one jeżdżą, żeby wiedziały o Polsce, a my...no cóż..nie ciągnie nas:-p Ja osobiście każdemu polecam tak liczna gromadkę, bo choć czasem nie wyrabiam, to jest to całe moje życie i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Kochający mąż i gromadka dzieci...takie życie ma dla mnie największy sens:-)

Matik bardzo dziękuję:-)

reklama
Magda to podobnie jak u nas, my tez mieszkamy w IR juz bedzie 8 lat i tak pewnie zostanie... w Pl bylam ostatnio 3 lata temu... dziadkow sciagamy 1-2 razy do roku, teraz chcemy poleciec na 2 tyg bo siostra mojego meza radzi..., tu dziewczynki sie urodzily tu do szkoly chodza i chodzic beda dalej wiec i nas juz do Pl nie ciagnie... no i mnie sie marzy jeszcze synek do pelni rodziny...
Pozdrawiam Cie serdecznie

Do góry