Polisia, gratuluje z całego serce! Niech Skarbeczek rośnie zdrowo i czekamy na jakieś zdjątko
Mamuskamimi, ja tez chyba bym niewytrzymała i poszła na dodatkowego usg
Piraniu, badałam sobie poziom vit D3 - wyszed mi 39 to chyba ok, prawda? O czymś to świadczy względem moich poprzednich wyników?
Mam jeszcze techniczne pytanie jak sprawdzałyście czy na was działa lepiej replens czy rephresh. Zanabyłam sobie te dwa cuda i teraz od skończenia @ mam aplikować sobie np. co 2-3 dni np. repens i spr pH po "starankach" a w kolejnych cyklu rephresh i porównać? Czy jakoś na zmianę? Poradźcie proszę.
Miłego dzionka... jak dobrze, że już czwartek.
Mamuskamimi, ja tez chyba bym niewytrzymała i poszła na dodatkowego usg
Piraniu, badałam sobie poziom vit D3 - wyszed mi 39 to chyba ok, prawda? O czymś to świadczy względem moich poprzednich wyników?
Mam jeszcze techniczne pytanie jak sprawdzałyście czy na was działa lepiej replens czy rephresh. Zanabyłam sobie te dwa cuda i teraz od skończenia @ mam aplikować sobie np. co 2-3 dni np. repens i spr pH po "starankach" a w kolejnych cyklu rephresh i porównać? Czy jakoś na zmianę? Poradźcie proszę.
Miłego dzionka... jak dobrze, że już czwartek.

mam nadzieje, ze badania wyjda dobrze.
Emocje sa 
Tym razem szykuje nam się Klusia, bo na usg ma już prawie 3600g 
Maly ma chyba zapalenie spojówki na jednym oczku bo cale zaropione od rana :/ przemywam rumiankiem a jak nie pomoze to pewnie jutro zalicze pediatre. Macie jakies domowe sposoby na to dziadostwo?