zakrecona
Fanka BB :)
Hej babeczki
Przepraszam ze ostatnio Was zaniedbuje ale niestety moj serial z moja matka w roli głównej dalej sie kreci Ale nie bede Wam tu smucic i zawracac glowy
Kirusia kciuki za bete i za wizyte Dam znac jak napiszesz mi eska :-)
Matik moj lekarz tez mi powtarzal zebym wyluzowala to sie uda bo duze napiecie nie sprzyja poczęciu I tak właśnie zrobilam w szczęśliwym cyklu Będzie nam smitno bez Ciebie ale będziemy czekaly na super wiesci od Was:-*
Nuuska kciuki kochana :-*
Mamawczesniaczka cudowne skarby
Ana przesylka doszla?:-)
Przepraszam ze ostatnio Was zaniedbuje ale niestety moj serial z moja matka w roli głównej dalej sie kreci Ale nie bede Wam tu smucic i zawracac glowy
Kirusia kciuki za bete i za wizyte Dam znac jak napiszesz mi eska :-)
Matik moj lekarz tez mi powtarzal zebym wyluzowala to sie uda bo duze napiecie nie sprzyja poczęciu I tak właśnie zrobilam w szczęśliwym cyklu Będzie nam smitno bez Ciebie ale będziemy czekaly na super wiesci od Was:-*
Nuuska kciuki kochana :-*
Mamawczesniaczka cudowne skarby
Ana przesylka doszla?:-)
Ale jakos postanowiłam trochę wyluzować, nie nakręcać się. NIedługo będę się starała i jak mi sie uda to Was powiadomię. Wczoraj się dowiedziałam, że moja znajoma po 2 synkach za 3 m-ce będzie miała córeczkę. Podobno robiła wg "przepisu" sama osobiście z nią nie gadałam więc nie mogłam wypytać o wszystko. Pewnie fajnie tak spełnić swoje marzenie. Za nią też zawsze ta córka "chodziła' I się udało. Także trzeba wierzyć. A jak tam Zakręcona?? Jest w ciąży? Wiem, że była ale coś tam po drodze się działo...