reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha na szczescie mnie juz przeszlo po poludniu wiec lekow w siebie nie laduje :-) !

Co do kiryy kur** !! nie mam slow na tego lekarza !!!! Pisalam ze ja bym wiecej do niego nie poszla !! za zadne skarby, bo od razu staje mi przed oczami moja glupia lekarka i jej piesek na pocieszenie. Beta jest niska, ale cholera jakim prawem on moze znowu snuc swoje pieprz**** podejrzenia nie majac na to zadnych dowodow ??? jeszcze niedawno uwazal ze to menopauza, i ze z takim amh to tylko ivf :angry: ja pierdziu normalnie az mi sie cisnienie dzwiglo !

kiruś ja wiem ze zrobisz co bedziesz uwazac, ale ja pojechalabym do szpitala i prosze Cie nie idz nigdy wiecej do tego lekarza, zreszta pisalam Ci to ostatnio ! dla mnie to kompletny konowal i idiota a nie lekarz, a wizyta na pewno byla prywatna wiec masz pelne prawo do tego zeby zarzadac usg !:no::no: trzymaj sie i pamietaj ze jestem z Toba myslami caly czas kochana !!

reklama
Kiraa trzymam bardzo mocno kciuki...a co do lekarza - nawet jeśli przewiduje u pacjentki ciąże pozamaciczną, to przecież pierwsze co powinien zrobić to właśnie usg, poszukać pęcherzyka, dać może skierowanie do szpitala a nie odsyłać do domu. Jak to możliwe że taka osoba skończyła medycynę...jestem w szoku.

Jestem w szoku
Co za lekarz , jak może tsk zostawić bez sprawdzenia
Przecież wynik jest w normie kurka bezsensie totalne
Kiruś do szpitala goń
I trzymaj się musi być dobrze

Piraniu czy Ty miałabyś chwilkę na odp dla mnie :(

Matik, pisałam Ci, że moim zdaniem warto łykać ten lek :tak: i brałabym go od teraz, pominęłam jakieś inne pytanie albo nie zrozumiałam tamtego? Jeśli tak to przepraszam kochana, strasznie wyrywkowo ostatnio czytam z braku czasu :-(

Az w glowie sie nie miesci ze ten facet smie twierdzic ze jest lekarzem.... Masakra jakas Normalnie brak slow.... Trzymaj sie kochana i pamietaj ze jesteśmy z Toba :-*

Kirra jedz do szpitala kochana. To konowal jakis jak dziewczyny pisza. Nawet jezeli podejzewa cos zlego to tym bardziej usg powinien zrobic :angry:

reklama
Kochane, dzieki ze jestescie

piranju
dziekuje ze napisalas dziewczynom, ja tak sietrzeslam, ze nie bylam w stanie dojechac autem do domu, wiec stalam na poboczu i sie modlilam..... Nie chce juz komentowac zachowania tego pana, bo niestety moj post zostalby usuniety.

zezloscil sie ze to owu i ciaza po Femarze, ktora zabronil mi brac w zwiazku z czym, mimo ze prosilam, ze mial wlaczony aparat do usg z podlaczona sonda bo patrzylam, postanowil mnie ukarac tym ze nie zrobi mi usg. Mam nie badac bety, bo po co... Przyrost jest mizerny wiec c.pozamaciczna najprawdopodobniej, mam wyluzowac i odpoczywac, spytalam sie czy wypisze mi cos na uspokojenie, bo nie jestem w stanie funkcjonowac normalnie i nie odpowiadam za swoje czyny.... Nie, nic nie dostane, mam wyluzowac i nie przesadzac, w koncu to i tak nie ciaza....

Koniec cytatu...##%%^%#}}{}}#%%^**£$>><~~|,~}#%><|\]]]{{~<<>$^%<

Do góry