reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarna_perła a powiedz mi w jakiej dawce masz magnez i Calcium? Bo ja magnez mam 500mg, a Calcium Citrate mam w jednej tabletce 1220mg-czyli tyle ile wynosi całe zapotrzebowanie. Wit C tez mam w tabl 1000mg. Wiec ja swięcie przekonana brałam wszystko raz dziennie

reklama
piranha dzieki kochana :* ja wiem sama jak wazna rzecza jest monit, bez tego niewiele da sie powiedziec dlatego szlak mnie trafia jak pomysle ile czasu stracilam na tamta lekarke i jej pseudo leczenie :|
Ale moze teraz cos sie zmieni na lepsze, moze taki odpoczynek pomoze, bo po takim czasie to i psychika robi swoje :zawstydzona/y:
A propo, to po poludniu zawitala @, wiec cykl ponizej 40 :-p

zakrecia kochana slicznosci !!! przepraszam ze nie odpisalam, ale zamotlalam sie w pracy i dopiero teraz sobie uswiadomilam ze przeciez nie odpowiedzialam Ci na eska :nerd: sliczna - oczywiscie dziewczynka !! :happy:

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 16

KWIECIEŃ 2014 :

Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Zakręciu śliczności dzidzia, tylko patrzeć jak jej zaczną się loczki kręcić:-);-)

Airfix, Czarna Perło - Zakręcia miała fajnie rozpisane jak brać i kiedy suplementy

Nuuusiu coś ostatnio mało Ciebie tutaj:-(

aljul musze wrocic do siebie..zawsze te pare pierwszych dni, jest mimo wszystko ciezkich dla mnie, ale staram sie przechodzic to bez marudzenia i dolowania sie, bo to niczemu nie sluzy, a kazda z Nas ma problemy i smedzenie o tym ze sie nie udalo, na pewno nie jest ciekawe :zawstydzona/y: wiec wole pomilczec troszke.

Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i ze jesteście:-*

Padam ze,zmecznia Po 20 byliśmy w domku a teraz juz w łóżeczku :-)

Nuuska pamietaj ze wiara czyni cuda Będzie dobrze kochana :-*

Zmykam spac :-*

Nuuusiu silna babka z Ciebie:tak:, trzymam za Ciebie mocno &&&&&, wierzę że ten lekarz fachowo się Tobą zajmie - szkoda tylko że tyle to musi trwać w przypadku lekarzy - aż znajdziesz na właściwym miejscu i zrozumie że pragnienia dziecka nie da się zastąpić...pieskiem. Bedzie dobrze - wierzę w to:tak:

zakrecia wiem kochana wiem.

W ogole od poniedzialku mecze sie z uczuleniem...nie wiadomo na co..:no: zauwazylam czerwone krostki ktore poczatkowo zaczely wyskakiwac mi na szyi, potem karku, teraz zaczynaja zachodzic na policzki. Dostalam leki odczulajace, ale cholera boli mnie po Nich glowa ( przynajmniej tak mi sie wydaje, bo od wczoraj ciezko wytrzymac ). Najgorsze ze wysypka w ogole nie znika, mam wrazenie ze jest jej coraz wiecej, do tego zaczyna swedziec, i obawiam sie, ze na jednym leku sie nie skonczy..i jeszcze ne potrafie dojsc do tego co ja wywolalo, bo niczego nie zmienilam w ostatnim czasie.

aljul pewnie ze bedzie dobrze - musi byc ! :tak: grunt to uwierzyc w swoje mozliwosci, ja mam z tym ostatnio maly problem, ale wierze ze szybko uda mi sie naprostowac.

reklama
Nuuusiu zacytuję to co już tu kilka dni temu pisałam - niech to będzie myśl przewodnia:-):

" Jeżeli szczęście
nie przyszło jeszcze
do Ciebie to znaczy,
że jest duże i idzie
małymi krokami"

Do góry