reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
uda się, ja już pomału też głupieje:-) wg kilku kalendarzy wychodzi mi genialnie na 10 styczeń, że jest owu, ale czy tak ma być hmmm zobaczymy na monioringu

co ma być to będzie:-) myślisz, że jak owu będzie za kilkanaście godz to plemniczki nie wytrwają? kurcze ja już sama nic niewiem:-)

gdyby to było kilkanaście godzin to ja bym tak to zostawiła , ale ja czuje ze to bedzie 18-19 dc jak ostatnio ....jakos tak czuje teraz widząc sluz jaki mam teraz ....w ostatnich cyklach moje przeczucia sie sprawdziły....
Nie jestem niczego pewna na 100% ...szaleństwo

ja pewnie będę tak szaleć w styczniu:-)
muszę zniknąć na trochę bo klientka idzie do mnie
a Ty się kochana spróbuj nie denerwować, przyjdzie Aga prawdę Ci powie:-)
buźka:-)

w sumie jest mi obojetne co bedzie,byle bylo zdrowe,bede szczesliwa jak bedzie chlopczyk i bede szczesliwa jak bedzie dziewczynka..no ale jezeli serduszkowalam tego30 a potem sluz zanikl-to jak to mam zrozumiec?na to nie umie wyszukac sobie odpowiedzi w srode mialam suchutko tego4.12...

No to jak śluz się zmienił po 30.11 to wynikało by że 30 miałaś owulację nie jest to wkluczone, ale ciężko spekulować, szkoda że nie robiłaś innych obserwacji choćby testów ow. bo wtedy miałybyśmy więcej informacji. Proponuję Ci nastawić się na chłopczyka, a jak będzie córa to będziesz skakać do nieba,
Beti mnie kalendarze pokazuja na 17 dc zawsze , ale tak naprawde to raz miałam 16 dc 2 razy 17 dc a w ostatnim cyklu 19 dc
i bądź tu mądra :rofl2::rofl2:
A ,oże Ty zawsze masz owulkę 19dc, wcześniej nie miałaś monitoringu i moze błędnie ją rozpoznawałaś. Dobrze by było gdybyś ten monitoring poprowadziła do końca i wtedy będziemy wiedzieć czy sytuacja się powtórzyła czy to jeden taki miesiąc był. A co do pęcherzyka to ile dziś ma i ile miał w 15dc w poprzednim miesiącu?

reklama
anufifi pisałam w poscie,który mi wcieło,ze moją skromną osobą nic Ci nie poradze, bo poki co wciąz sie ne tym nie znam,ale są tu dziewczyny, które wiedza jak i co- i z nimi jakoś pojmiesz ten cykl:tak: 3mam kciuki i tak:-pCzrodziejkoooo pokaz mi te pazurki,ale swoje;-) Piękne musza byc:tak: Becia kocahan ma.A gdzie Ty mnie zdradzasz na innych wątkach:confused:? Nieładnie , nieładnie;-) klientka? znaczy się,ze Ty pazurki kobietom robisz? Pewnie swoje tez masz zawsze odpicowane:-D;-) Ten 10-ty styczen to kolejna data na którą czekam :-pBuziale.Ania34 jak sie czujesz juz? A malenka ? Zdrowa? wszystko ok? Odnalazłaś się juz w tej nowej sytuacji? Jak chłopcy opiekuja sie małą? sorry,ale same mi się cisna te pytania na usta.Pozdrawiam Cię szczególnie cieplutko;-)kiki a Ty jak tam? Własnie jarzebinka sie zapodziala gdzieś:confused: agnieszka a co u Ciebie? Kicia miałaś pisac :angry:;-)
Spokojnej nocy kobietki moje.Jutro w bieganinie postaram się zajrzec koniecznie.

tak wklejam te obrazki,ale to nie tak,ze papuguje od Czarodziejki- lubie po prostu- no i moje sie chowają w porównaniu do tamtych:zawstydzona/y::-D

Do góry