anufifi
tęsknię...
Czekam tylko jeszcze na to co powie Aga ...

:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie jest mi obojetne co bedzie,byle bylo zdrowe,bede szczesliwa jak bedzie chlopczyk i bede szczesliwa jak bedzie dziewczynka..no ale jezeli serduszkowalam tego30 a potem sluz zanikl-to jak to mam zrozumiec?na to nie umie wyszukac sobie odpowiedzi w srode mialam suchutko tego4.12...
A ,oże Ty zawsze masz owulkę 19dc, wcześniej nie miałaś monitoringu i moze błędnie ją rozpoznawałaś. Dobrze by było gdybyś ten monitoring poprowadziła do końca i wtedy będziemy wiedzieć czy sytuacja się powtórzyła czy to jeden taki miesiąc był. A co do pęcherzyka to ile dziś ma i ile miał w 15dc w poprzednim miesiącu?Beti mnie kalendarze pokazuja na 17 dc zawsze , ale tak naprawde to raz miałam 16 dc 2 razy 17 dc a w ostatnim cyklu 19 dc
i bądź tu mądra![]()