reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a ja już po świętowaniu u rodziców , jutro w autko i do teściów nad morze:-) ale jestem obżarta fuuuu:-) brzuszek mi się zrobił jakbym byłanie wiadomo w którym:-D:-)
Bershka a może właśnie będzie tak pięknie:-):tak:
Anufifi buzia na miły wieczór ;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi wiem, ze jedziemy na tym samym wózku :tak:
cycusie bolą i są nabrzmiałe, no nic...teraz tylko cierpliwość do następnego testowanka :)

heheh czyli do jutra
no taki ze mnie nerwus niecierpliwy :zawstydzona/y: ;-)

Anufifi, Margarittko, Czarodziejko:-) gdzie jesteście?:-)
Kiki jak samopoczucie?
Medio nadal w dwupaku?:-)
Jarzębinko jak święta? :-)
Asus jak się czujesz? :-)
jak tam dziewczynki? :-)
pooglądałam film, fajny był:-)
czas się wyszorowaći lulu:-)
jutro daleka droga:-)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny.no i swieta mijaja,czlowiek objedzony i nic sie nie chce.samopoczucie jak narazie oki.cos nie moge za duzo jesc.beti zycze szczesliwej podrozy i fajnego swietowania u tesciow..bereshka..mi sie wydaje ze jestes w ciazy jezeli test pokazal dwie kreseczki.zobaczymy za kilka dni..super.anufifi margarita.ania czarodziejka co tam u was?dobranocki..kolorowych snow wam zycze w te piekne swieta..

Beti szerokiej drogi i szczęśliwej oczywiście :tak:

kiki, jakoś nie czuję by coś było, nie pamiętam czy rzeczywisćie tak piersi bolą parę dni po zapłodnieniu ? :confused:

ja wyszorowana, przyszłam do Was jeszcze na chwilke:-)
Kiki cieszę się,że się odezwałaś:-)święta ,święta i zaraz po świętach:-)parę kilo więcej:-)a jakie objawy miałaś a maluszkami? też nie mogłaś jeść? ucałowania dla chłopców:-)dla Ecranka słodziutkiego całuska:-)
Bershka dawaj nam tu znać kobieto co i jak:-)
za drogę kochane nie dziękuję odezwę się jak będę już na miejscu:-)
buziaki:-)do jutra:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki;-)
Witam po świetach, jestem najedzona tzn przejedzona:zawstydzona/y: :-D
pisze tak pózno bo dziś tzn wczoraj po obiadku koło 14 połozylismy się w trójke spać i spaliśmy do 18;30 dopiero tesciu nas obudził:-D:-D:-D wiec mamy dzień pokręcony maly teraz szalej po domu jakby południe było:-D:-p

Moedi no ja Ci zycze wytrwania jeszcze tych pare dni... duzo sił... buziaki;-)
Berhka nio powiem Ci że mi test pozytywny wyszedł 4dni przed terminem miesiączki była to słabiutka kreseczka ale była i tylko z dnia na dzien sie przyciemniała... więc juz po cichutku Ci gratuluje:tak::-) a do cycochów to to był jeden z pierwszych objawow tak bolały ze nimogłam na brzusiu spać i tak pozostalo do dziś......:tak::-D

Beti szczęśliwej drogi życze....;-)

Kiki jak sięczujesz? narazie bez rannego naciągania?;-)

anuffi
skrbie jak tam po wczorajszym dniu , owulka była koło tej 18 stej? czy pozniej zaobserwowałas jeszcze coś?;-)

dobranoc ja pewnie do południa bede jutro spać...:-);-):-D

reklama
Bershka no jak na mojego nosa kochana to Ty w ciazy jestes :tak: cichutko gratuluje!
parenascie stron wstecz mozesz zobaczyc jak to u mnie wygladalo - bardzo podobnie i z testem i z piersiami ;-)

Anufifi no to chyba jest szansa na ten miesiac...?! trzymam kciuki!

ide spac bo spiaca jestem
buziaki

Do góry