reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie Piraniu pozwoliłam sobie ciebie zacytować : :*
jak imprezka urodzinowa się udała ?? pogode mieliście??

chciałam jeszcze was zapytać ponieważ 3 dc wypadł mi dziś tj w neidziele i laboratoria zamknięte , a do szpitala nie pojechaliśmy nie wiem nawet czy tam jest czynne w każdym razie chciałam zapytać czy mogę w tym cyklu zrobić tylko progesteron, i - prolaktynę, a kolejnym cyklu LH, FSH, estriadol , TSH ? czy ma to jakieś znaczenie, że część badań jest w jednym część w innym cyklu ??

no i jak to jest z tymi minerałami robić ? nie robić, a jeśli tak to w którym dniu cyklu ??
czerwiec tuż tuż coraz więcej pytań i niepewności w mojej głowie ;)

Zakrecona nie wiem jak tam Niunia reaguje na słodkości :) Ja bym zjadła chwilę przed wizyta i miała też na wszelki wypadek naszykowane w torebce żeby podczas badania zjeść :) heh
imiona bardzo ładne :) mi osobiście bardziej się podoba Zuzia choć obserwując Zuzie z przedszkola - placów zabaw to mają swoje charakterki dziewczyny :) a Gabrysi żadnej nie znam - chyba jest rzadziej spotykane ,a to ma też swoje plusy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Staraczki dziewczynkowe,zapraszam :-) inka z magnezem na mleku,placek drożdżowy z truskawkami słodzonym słodzikiem,no i oczywiście świeca z propolisu ;-)

Załączniki

• 1399835918323.jpg
    1399835918323.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 36
Piraniu, chodzi Ci o to, żeby sprawdzić ten Dhea? tylko ja dwa tygodnie nie brałam, zaczęłam dzisiaj znowu, od większej dawki.
na estradiol chyba dobrze wpłynął, stąd taki wysoki estradiol w fazie owulacyjnej.
czy mówisz, żeby znowu w 3 dc sprawdzić estradiol i testosteron? ja myślę, że i tak jest najważniejszy ten w fazie owulacyjnej. u mnie była ewidentna różnica.
ja miałam phmetr Hanna.
jakby te testy szły tydzień to by zdążyły:-) są na allegro też 25mlU, takie niebieskie z napisami lh, ale nie wiem czy można im zaufać???
czy któraś może je stosowała?
25szt + 5 test ciążowy TESTY OWULACYJNE OWULACYJNY (4192532205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ilaczek mialam te testy i nigdy nie wychodzily takie jak te zielone.... tak myslalam sobie o Tobie, moze jak Ci sie zepsul ph metr to musisz go ponownie skalibrowac... i bedzie dzialal ponownie... i wiesz co moze do pre seed dalas za duzo sody i bylo ph wyzsze niz 9.9 i wykonczylo plemniki i sie nie udalo... bo jak ph metr sie zepsul to w sumie nie wiadomo jakie ph mial pre seed z soda...

Justi jeśli cola light to bezkofeinowa - na pewno dostaniesz ją w Piotrze i Pawle, ma złotą etykietę. Pocieszę cię - ja też kazałam mojemu m. pić mięte żeby obniżyć właśnie testosteron
Nusia co za skok :))
Zakręcona nie jeden cukierek a pięć :) wiesz jak kobietki są łakome na słodycze - jeden nie wystarczy :) powodzenia jutro, trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wymarzoną informacje

Ostatnia edycja:
Maran spróbuję jutro jeszcze raz skalibrować ten mój phmetr, może zadziała:-)
a pre seeda jak tuningowałam:-) to miałam jeszcze paski Merck to badania nasienia. te o wyższym zakresie, jeszcze ich kilka mam. ph żelu było w zakresie 8-8,5 ph.więc nie wiem, szczerze, to tylko raz udało mi się zajść za pierwszym razem w ciążę, którą poroniłam, a tak jak starałam się o dziewczynki to zawsze 2-3 cykle zanim wyszło. więc nie wiem jaka jest tego przyczyna?
tak po prostu musiało być.a dopatrywać można się wszystkiego:)

Ilaczek no pewnie, ze nie ma co analizowac i sie dopatrywac nie wiadmo czego... tak tylko sobie pomyslalam jak pisalas o tym phmetrze ;) ale skalibruj jeszcze raz swoj moze bedzie dobrze... no i my znowu prawie w tym samym dniu cyklu ;)

Justi,masz racje,bedzie sie dzialo hihi :-D

Ana,u mnie jakis czas temu pojawil sie taki duszacy kaszel,cale noce nieprzespane,no i okazalo sie,ze to od alergii.moze powinnas isc do innego lekarza po skierowanie.albo prywatnie sie wybrac. szkoda dziecka.

Zakrecia,powiedz malutkiej ze ma pokazac co tam kryje,bo e ciocie chca zobaczyc ;-)

Piranho,ja biore teraz 100 witaminy b6 plus b complex.moze powinnam odstawic,skoro wydluza ff? Ok,to dzis zaaplikuje troche sylku na noc,bo ciut poszalelismy,ale zwykle odmawiam sobie przyjemnosci ;-)

Moj tez pije miete,i wlasnie pyta co w takim razie ma pic... ale pije niewiele,ze 2 herbaty dziennie.

Ja tylko na moment,
Zakręciu, trzymam kciuki, żeby Malutka w końcu się odważyła i pokazała co nie co;)
Miłego dzionka i tygodnia Wszystkim :*

reklama
Zakręcona - &&&&&&&&&&&&&& jestem ciekawa czy robiłaś jakieś domowe sposoby na płeć, a jeśli tak to z jakim rezultatem?????

Do góry