kiki750321
Fanka BB :)
anufifi bedzie dobrze bedziesz miala normalny cykl.wyluzuj sie odpocznij po tym calym stresie i wtedy zacznij sie starac i napewno sie uda,trzymam kciuki za ciebie by ci sie udalo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Niki spi.Wydaje sie ,ze wszystko jest ok.anufifi masz dwoch super synków i nie mozesz załamywac się po nieudanej "probie".Próby sa po to,zeby je powtarzac ;-) Ja moge sobie tylko wyobrazić jak to jest miec synka...chociaz powiem Ci po cichu,ze nie jest to łatwe do wyobrazenia
A im wiecej czytam o tym wszytskim tym mniej wiem ..ehh.. wierze tylko,ze Ty która posiadasz juz taaaaką wiedze na swoj temat dopiesz swego
c i e r p l i w o ś c i .Czarodziejko nasza:-) widocznie maly potrzebuje snu.Moj szanowny mówi zawsze,ze "...jak ma spac to bedzie spala..." zeby nie uspiac małej na siłe- i to działa
Udanego spacerku.kiki jak sie ma sprawa z papierem?;-)
fajnie,ze masz sie dobrze, oby tak dalej.Kicia normalnei bezobjawowa ciaza
Ja tak miałam przy obywdóch dziewczynkach
Tyle,ze humorki to ja miałam ojjj..
Ciekawe co z Medio no
Beciaaa gdzie jestes babo jedna.
Nie znałam ani tempki, ani sluzu,ani zadnych takich... po prostu... jakoś są
ale jak to Twoje pierwsze dziecię to chyba bez roznicy;-) Ale jak sie jest cierpliwym i zna sie pewne zagadnienia to sa spore szanse podobno
powodzenia.Ja sie zastanawiam teraz co to musi bys za cud , zeby synek wyszedł

. Biore leki czekam na @ i modlę sie zeby było ok .lolitka jak juz tu kiedyś wspomniałam chodzi własnie o to,ze nic "szczegolnego" nie robiłamNie znałam ani tempki, ani sluzu,ani zadnych takich... po prostu... jakoś są
ale jak to Twoje pierwsze dziecię to chyba bez roznicy;-) Ale jak sie jest cierpliwym i zna sie pewne zagadnienia to sa spore szanse podobno
powodzenia.Ja sie zastanawiam teraz co to musi bys za cud , zeby synek wyszedł
![]()

, ale jakoś tak przez te świeta niebyło czasu męzulek mnie na kompa nie chciał puścic

Cześć Dziewczyny!!!
Berhka ale nas trzymasz w niepewności.... dawaj jakieś wieśći?