reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się popołudniowo
Ania_g21, ładne teściki. Udało się się zatestować w pracy? Pewnie pik już niedługo. U mnie w pracy kiepsko z testowaniem... nie mam jak pójść czasem do łazienki, a żeby wziąć cały osprzęt to już w ogóle:sorry:.
Matik, biedy synuś.. Daj znać co i jak. Może to tylko takie przejściowe bóle.

U mnie pH w górę, mimo, że wzięłam trochę repelnsu przedwczoraj.. Może jednak moje jajniki namyślą się w tym cyklu... Co ile zmieniałyście tampon z limonką po staraniach?

dzięki za wpisy, ale nic nie wiadomo dalej
naczekaliśmy się jak durnie przebadało go i wypytało o to samo 6 lekarzy i nic, nic nie zrobili masakra żadnego USG nawet badania krwi podstawowego , które przecież powie nam czy to wirus, czy zakażenie czy co masakra
wzięli wymaz z gardła na konkretną bakterię ale wyszło , ze nie ma jej i tyle
dali receptę na paracetamol 500mg i czekać co się będzie działo no normalnie pogięło ich
podejrzewają że to wyrostek ale jak bez badań my pytamy mogą tak nas wypuścić a oni że no nic nie mogą innego zrobić Masakra
a ludzie w Polsce narzekają na służbę zdrowia a tu ? wyobraźcie sobie , ze do drugiego bliźniaka mi nie zajrzała do gardła bo powiedziała, ze muszę go zarejestrować na wizytę a my tylko o to ją poprosiliśmy , nie i koniec SZOK
i teraz śpi gorączka mu skacz raz 39 raz 37 i tak się zmienia
poczekam do jutra jak będzie lepiej to ok ale jak nie to gonimy prywatnie bo inaczej można zwariować a my w niedzielę mamy wylot do Polski :rofl2:
do tego od kilku dni bolą mnie jajniki i jakbym nabrzmiała :-(

pytałam, czy jego choroba może mieć coś z moimi plamkami mieć wspólnego to stwierdzili, ze tak może ale nie wiadomo - no ja nie mogę , staram się podpowiedzieć a tu dupa mają to gdzieś , nie rozumiem
ale miałam wrażenie jakby oni się nie znali ale skoro żyje i nie płacze to do domu

Matik Faktycznie, co za pomoc lekarska....a ja narzekam że jak powiedzialam ze chyba mam zapalenie oskrzeli to dopiero na wizyte zarejestrowali na 18-tego...mnie przynajmniej zarejestrowali i wiem ze ta pomoc otrzymam. Ale u Ciebie to jakas kpina...dziecko chore, a Oni nawet usg nie zrobią, ani badania krwi... Jest jedno wyjście, syn niech wrzeszczy w niebogłosy jak to go boli- może ktoś zareaguje.. Trzymajcie się zdrowo, oby synkowi przeszło szybko

Matik - może od razu na pogotowie z nim pojechać?
Maran - dzięki, że pytasz :) Mam skurcze przepowiadające. Brzuch na kolanach ;p chyba długo nie będę czekać ;p

Marchewka No byliśmy 2x i widzisz co się działo , nic nie zrobili
Teraz temperatura skacze z 37 na 38 i boli go głowa a w zasadzie uciska , teraz była biegunka wiec może to jednak wirus jakiś
No jeszcze chwile poczekamy co się bedzie działo

Gdusia dziekuje ze pytasz, w pracy zrobilam ok 15 i wyszedl mocniejszy niz rano,ale nie tak jak testowa,teraz bylam na piwku z kolezanka i wrocilam i zrobilam test ale nawet cienia nie ma :eek: fakt sikalam z 7 razy w ostatnia godzine ale zeby nawe cienia ? Do t:sorry:ego boli mnie jajnik lekko.:szok:

Część dziewczyny :-)

Matik
jakies przegiecie z lekarzami :-( jak synus dzisiaj? Duzo zdrówka dla niego

Ania ​mi sie wydaje ze wieczorem mialas juz moxz rozcienczony i dlatego nie bylo bic.na tescie
Marchew o ja juz niebawem bbędziesz tulic swoje szczęście :-) szybkiego i bezproblemowego porodu Czekam na fotke ;-)

Piranha jak u Ciebie? HGotowa na przybycie nowego domownikq? jak dzieciaki?

NUUSKA co u Ciebie kochana? :-)

Gdusia jak sie czujesz? :-)

U mmie ok tylko wiecznie ni czasu brakuje W pracy ucze ta nowa to nie wiem w co rece wlozyc W niedzielę odegralismy klucze:-) teraz czas na remont i fo konca miesiąca będziemy juz tam mieszkac bo tutaj umowe juz wypowiedzielismy Zrobimy duzy pokoj a reszte jak kuz będziemy tam mieszkac
Dobra wstaje i szykuje sie do pracy A mam dzisiaj audyt zewnętrzny i dyrektora nie ma wiec pewnie ja bede musiała swiecic oczami moze będzie jakas taryfa ulgowa dla ciężarnej ;-)
Miłego dnia

A

reklama
Zakrecona pozniej zrobilam jeszcze raz i juz kreska druga byla taka jak rano. Dosyc mocna ale jeszcze nie ciemniejsza od testowej. Dzisiaj jeszcze nie robilam, bo nie chcialam z pierwszego sikania. Do tego bolaly mnie nieco jajniki wieczorem. A mieszkanaka gratuluje. Super bedzie juz na swoim.
Marchew i jak sie czujesz?
Pirania co u ciebie? Kotek juz z wami?
elle przylazła @ czy moze tescik jeszcze dzis robilas?

Zrobiłam test i moim zdaniem dwie krechy takie same. CO ile teraz robic testy zeby zobaczyc w jakim tempie blekna?Oto fotka DSC00368.jpg

Załączniki

• DSC00368.jpg
    DSC00368.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry