Mar-chew
Fanka BB :)
Airfix - ja już wszystkiego próbowałam (poza koktajlem ;p)... Gabrielowi tam dobrze i tyle... nia daje się namówić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
meczy sie biedulka.
maz juz mi sie buntuje i truskawki podjada bo moiw ze sezon sie konczy
a ja tylko w glowie mysle ze z dnia na dzien mozliwosc na mojego synusia maleje bo jka by nie patrzec kazdego dnia dochodza te przklete tabletki przeciwbolowe
No i zeby bylo wesolo dalej mam chyba ta infekcje.Jutro mam wizyte u ginka mam nadzieje ze sie czegos dowiem.Ale nie oczekuje cudow bo jest dobrym lekarzem ale skapym w informacje.... czego osobiscie nie lubie.
ale zycze ci z calego serduszka zeby sie ruszyl do poniedzialku zeby mogla rodzic sn.

;-)
mam nawet garnek specjalny do mleka ale on nie zagotowuje mleka całkiem, a poza tym na sciankach tak sie mleko oblepia jak kilka razy podgrzeje w ciagu dnia ze musze i tak skrobac, juz nerwów nie mam. Codzien obiecuje sobie ze kupie garnek z teflonem