reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny właśnie przed chwilą dowiedziałam się że wygraliśmy dwa kosze z produktami Piotra i Pawła :D jakiś czas temu był konkurs w sklepie PiP - trzeba było podać przepis na danie imieninowe, wysłaliśmy dwa zgłoszenia - jedno ja drugie mąż :D ale się ciesze:)) ....zbliżają sie imieniny mojego m. będzie czym podkarmić i napoić znajomych ;)

Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn :) ale pięknie tam macie
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"

reklama
Matik ale widoki!!! Az zazdrosc bierze!!!!
Czyli jesli chodzi o cc ten minimum rok trzeba zaczekac:/ albo im dluzej tym lepiej:/
Jak lezalam w Szpitalu byla tez babka po 4 cesarce z piatym dzieckiem w ciazy. Pamietam ze w 27 tc odeslali ja Na patologie ciazy z zagrazajacym porodem przedwczesnym bo jej sie blizna rozchodzila. A czwarte dziecko rodzila 4 Lata temu!

Ha ha dzięki Zakręcia i małe liski

Jak sie rodzi ? No normalnie tylko po 5 min jeszcze raz trzeba przeć :) i dopiero lozysko i czyszczenie :(

Początek standard a najgorsze rozszerzanie szyjki to było najgorsze
Sam poród niebyłe zły :)
Choć mdlalam z braku sił

Matik właśnie się zastanawiam gdzie jechać na wakacje,
byliśmy 5 lat temu na Furaventura , bardzo fajnie było,
teraz chcieliśmy jechac na własna rękę nie z biura podróży,
chyba Cie pomęcze na pw

Ostatnia edycja:
Kate ja prawdopodobnie w czwartek dowiem sie czy mnie cc czeka, lekarz wtedy oceni wysokosc lozyska I czy nie ma naczyn przodujacych. Fajnie ze mialas mozliwosc znieczulenia. U nas w szpitalu dopiero Od niedawna jest Gaz rozweselajacy. Polozna mowila ze jednej kobiecie zabrac musieli bo tak sie smiac zaczela ze akcje porodowa wstrzymala;)
Male liski ale fajnie !!!Wy szczesciarZe!!! jedzenie w Sam raz Na impreze imieninowa tak jak piszesz:)

mamakaja u nas też jest gaz ale ja go nie brałam, wolałam znieczulenie

Pirhaniu for you
duzego wyboru nie miałam, mało zdjeć zrobiliśmy,
a na końcu śmiejący się słoń

Ostatnia edycja:
Kate, śliczne masz bąble! Gdzie to zoo? Pisałaś coś o Krakowie czy coś pochrzaniłam? Odnośnie szczepień jeszcze napomknę - nie ganiają Ciebie w ośrodku? W szkole pewnie bez problemów, bo teraz szczepienia to problem rodziców nie szkoły i chyba nikt nie wymaga. Mylę się? Ja właśnie szukam szkoły i w jednej jest obowiązek przedstawienia karty szczepień. Napisałam, że córka takowej nie posiada i się dopytali, czy kiedykolwiek będzie. Co z tego wyjdzie nie wiem. Ja szczepienia bym chyba olała, ale boję się wzw b. Nigdy nie wiadomo, gdzie się trafi.
Maran-atha, trzymam kciuki! Wierzę głęboko, że uda się za pierwszym razem! Poważnie. :tak: Sama jestem ciekawa, jak u nas by było, bo problemów z zachodzeniem nigdy nie miałam. Syn się sam zaplanował, a córka za pierwszym cyklem. Byłam pewna, że nic z tego.

reklama
Do góry