małe liski
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie przed chwilą dowiedziałam się że wygraliśmy dwa kosze z produktami Piotra i Pawła
jakiś czas temu był konkurs w sklepie PiP - trzeba było podać przepis na danie imieninowe, wysłaliśmy dwa zgłoszenia - jedno ja drugie mąż
ale się ciesze
) ....zbliżają sie imieniny mojego m. będzie czym podkarmić i napoić znajomych 
Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn
ale pięknie tam macie
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"
Matik opowiadaj!!! jak to jest rodzić bliźniaki sn
Zakręcia dziękuje kochana.Napiszę tutaj - strasznie mi się przetłuszcza cera, co zrobię makijaż, godzina, dwie po już się święce a potem coraz gorzej jest. Też mam trochę zaczerwienioną twarz - nos, lekko policzki. Ale wydaje mi się że to jest efekt stosowania maści benzacne i skinoren....może masz jakieś sprawdzone leki, maści, albo maseczki,mogą też być domowe. Najbardziej chciałabym pozbyć się "świecenia"