cześć dziewczyny ...
Małe liski dobrze, że jesteś

przyrost jest i to najważniejsze niech wszystkie złe myśli gdzieś od ciebie uciekną....
Przykro mi z powodu śmierci cioci
u nas też nie ciekawie mam dziadka chorego na Alzheimera wylądował w czwartek w szpitalu najprawdopodobniej miał zawał
... powiem wam , ze największemu wrogowi (choć w sumie ich nie mam) nie życzyłabym nikomu tej choroby,albo obcowania z nią Ja to wciąż powtarzam , ze sobie sama kulkę strzelę jakby nie daj boże mi sie ta choroba przypląta

szkoda, że medycyna idzie do przodu, a na tą chorobę nie ma jeszcze złotego środka ....
dziś dowiedziałam się, ze żona mojego kuzyna jest po raz drugi w ciąży z jednej strony się ucieszyłam, a z drugiej łzy popłyneły mi do oczu, bo czasem tak jest , że niektórzy co sobie zaplanują, wymarzą od tak poprostu to dostają od losu, a niektórzy muszą się oto troszkę dłużej starać .... nie chodzi tylko o ciąże, ale pracę, dom itd.....
chyba niechciana @ mi się zbliża ma nadejść w niedziele może stąd takie wahania nastroju ....
Airfix tak kochana mój wykres jest stary ten cykl odpuściłam będąc na urlopie w sumie żałuje, bo miałam kupiony miesiąc w Ovufriend .... w tym cyklu na żadną fasolkę nie liczę, zresztą zanim nie zrobię porządku z hormonami na nic nie liczę, ale miesiąc wrzesień jest miesiacem szpitali, lekarzy jak dla mnie/ mojej rodziny wiec może cos się ruszy ....
w weekend chcemy wykorzysta ładną pogode i jechać z bąblem do Parku dinozaurów ..... we wtorek jedziemy do szpitala diagnostycznego na kilka dni .... zdiagnozować infekcje u Wojtusia, które są przez cały boży rok .... od wczoraj chodzi i mówi, że go ucho boli... także jestem ciekawa co z naszych planów wyniknie

....
Aschlee GRATULACJE I trzymam mocno kciuki &&&
POMARUDZIŁAM PRZEPRASZAM