reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej :)))

Wpadam zyczyc milego, slonecznego dzionka :))) Ja wlasnie zbieram sie do pracy, a mloda szykuje do szkoly bo niestety musi isc na swietlice.

piranha piekne one !!! moglabym patrzec na Nie bez konca :D zwlaszcza w te niebieskie oczka ! Do wycalowania :-) Od dzis wracam do pomiarow takze mozesz juz spogladac raz na czas na enpr :)*

verita spoznione Wszystkiego najlepszego kochana !!!

maggie dla Twojego synusia rowniez :*

attachment.php

Starających się : 13
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Airfix - termin @ 15.09 ( 13 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

reklama
cześć laseczki

Nusiu spełniania tego największego marzenia!
Macy super że wszystko w porządku. A dzidzia boska :)...teściowa trochę nie na miejscu wyskoczyła z tym pytaniem ;)
Kate jak Mały się czuje?
Kevinka dziś połówkowe chyba - trzymamy kciuki za super wyniki, daj znać po wizycie i poprosimy o fotki z usg :)
Maran-atha nareszcie :) wymęczył cię ten cykl, najważniejsze że jest po owu a teraz trzymamy kciuki, żeby taki zakręcony cykl dał dwie ładne krechy na teście
Airfix twój wykres jak dla mnie bardzo ładny, temp idzie w góre. Mi testy owu wychodziły w cyklach staraniowych od 7 dpo. W ost chyba 7-8 dpo
Anette piękny wynik bety, na pewno jest wszystko w porządku. Jak się czujesz?
Elle dlaczego tak mówisz, że wykres nie taki jak trzeba? Temp idzie do góry, czy testowałaś testem ciążowym albo owulacyjnym? kciuki kochana &&&&&&
Piranhiu dziękuję za poprzedniego posta :* ...od czego zależą mdłości ciążowe? wydawało mi się, że od dużych przyrostów i dużych wartości beta HCG. Myślałam że przy moim słabym przyroście, w tej ciąży będę się czuła bardzo dobrze i ominą mnie takie atrakcje, a tutaj kolejny dzień i wzbiera mnie na wymioty :-D cieszę się, niech mnie mdli :-D myślisz, że możemy założyć że idzie wszystko w dobrym kierunku?...za twoją rodzinkę trzymam kciuki, zobaczysz, przyjdą niedługo same dobre dni

Kiraa kciuki za starania zaciśnięte &&&&&&& i za wszystkie staraczki &&&&&&&&&

Nusiu i ode mnie przyjmij najlepsze życzenia. Żeby wszystko sie poukładało.

Ja też szykuje sie do pracy.a tak mi sie nie che...śniła mi sie dzisiaj maleńka, śliczna, pachnąca dzidzia:sorry2:

kate Jak się synuś czuje ??

male liski Ty robiłaś testy owulacyjne od 8dpo i na nich był wynik pozytywny, a ja robie właśnie ciążowe 10ml :/ bo owulacyjnych nie mam za dużo, zostało mi 4 szt na przyszły cykl i szkoda mi ... wiec Ty ciązowych nie robiłas tak wcześnie? Super że Cię mdli :D Cieszę się :D Nie to że życzę Ci źle hihi Kciuki za córeczkę &&&&

Elle Obiecałam że zatestuje w 9dpo, czyli dziś ... kolejne testowanie w dzień @ lub dzień po spodziewanej @

Jednak u mnie nawet cienia nie ma kreski:)

Zmykam z synkiem do lekarza bo sie rozłożył w sobotę i nic nie przechodzi...

Dzień dobry :)

Zalegle zyczonka dla nuski i verita wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń !!!
Tych malych i wielkich :)

Macy piękny żółwik :)

Tak dziewczyny dzis połowkowe ale jeszcze czas bo na 15.15 :)
Oczywiscie dam znac jak bede po i czas będzie :)

My z mezem juz zdrowsi ;)
Mnie meczy jeszcze kaszel ale to nic w porownaniu co przechodzilam tydzien temu :)

Pogoda i powroty do szkół i przedszkol daja znać :/
Coraz wiecej chorowitkow :/
Zdrowka dla wszystkich! !!

Male liski tak mowiłam bo jakaś dziwna tempka w tym cyklu, nie nastawiam się, że się uda... od dwóch dni nie mierzę tempki bo jestem chora i przy gorączce byłaby zawyżona. czuję się fatalnie ale poczekam do jutra z testem ciążowym a jak nic nie wyjdzie to wezmę leki. ogólnie nie czuję się wcale ciązowo w tym cyklu. jedynie jajniki pobolewały mnie oraz podbrzusze w 8-9 dpo ale wszystko ustało :sorry2: (.)(.) wcale nie bolą, a w zeszłym cyklu mocno je czułam. czy Ciebie na samym początku ciąży piersi bolały? w 8dpo miałaś pozytywny test owulacyjny? bo ciązowy chyba robiłaś po raz pierwszy w 11 dpo i był cień tak? mdłości to dobry objaw :tak:
Airfix 9dpo to bardzo wcześnie na test, chyba jeśli miałoby coś być to najlepiej poczekać do 10dpo albo nawet 11dpo ;-) nadal trzymam kciuki!

reklama
Małe liski mnie na mdłości pomagał mammarin !

Elle kochana często po zagnieżdżeniu kobitki czują się "grypowo" !!! Ja byłam lekko osłabiona ! Zaciskam cały czas &&&&&&&&&

Kevinka cholercia że ja już dawno po urodzinach ... ja tez chcę taki bukiecik ...aaaaa ja też !!!
Ja też już chcę "połówkę" Czekamy z niecierpliwością na zdjątka !!! Robisz zwykłe usg czy 3-4D ???

Airfix ja też kochana uważam że może być za wcześnie na sikacza ... moje paluchy nadal zaciśnięte &&&&&&

Kate Airfix zdrówka dla dzieciaczków !!!

Airfix Elle zdróweczka babencje !!!

U mnie dzisiaj piękny dzionek - może okna pomyję ???

Do góry