reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej kochane .

@ przylazla jak w zegarku, z jednej strony oczywiscie dobrze, no ale mialam cicha nadzieje, ze moze jednak sie rozmysli..:dry: 17 cykl staran rozpoczety.

verita trzymam kciuki kochana zeby @ nie przyszla i wyszedl piekny tescik z dwoma tlustymi krechami :)

zakrecia aaaa to wybaczam ;) firanki sa na prawde ladne, i tanie, kupilam je na allegro od babeczki od ktorej zawsze kupuje. Jutro poprosze Ł. zeby zrobil zdjecia moim telefonem niestety nie wyjda za fajne.

attachment.php

Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 22.09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
Kiraa - termin @ 27.09 ( 1 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )

PAŹDZIERNIK 2014 :

elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.10 ( 17 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

reklama
Nuska
:cool:
Mocno trzymam kciuki za 17 sty cykl kochana

vivi
ostatnio analizowalam sporo fot usg z skull theory, dla mnie boy, a nuba nie umiem okreslic. Moze przywolajmy szefowa.... Piraaaanjuuuu:-D

Vivienka, ja jak Kira sporo siedziałam w zdjęciach USG i analizowalam. Dla mnie główka Twojego bąbla jest typowo chlopczykowa. Czekamy na czwartek. :-) A ja juz doczekać soboty się nie mogę. Żeby tylko wiedzieć, ze wszystko jest dobrze.
Dorcia, z jednej strony się Tobie nie dzieje, ze trzymasz info o siusiaku dla siebie, bo ja chyba do samego porodu nie powiem. Dla mojej teściowej nic innego się nie liczy. Ale z drugiej strony tak ciężko trzymać język za zębami. :-D
Nuska, nowy cykl, nowe plany, nowe siły. Mocno zaciskam.
Anette, odezwij się, jak będziesz po wizycie.
Male liski, jak tam?? Motyle w brzuchu są przed jutrzejsza wizyta z fasolka?
Matik, na kiedy masz termin?

Czesc dziewczyny , mam takie pytanie dotyczące ph, wg testow mam 4 przed działaniami użyłam sylku, skoczyło do 7 - po jakim czasie powinnam sprawdzać, czy powinnam zabijać do 4? Po wszystkim użyłam troszkę sylku i po 7 godzinach ph znowu 4. Czy powinnam kupic represh lub replens i użyć go? Prosze o porade. Pozdrawiam

Mici, jeśli przed staraniami masz pH 4, to nie ma potrzeby zbijac. Sylk u niektórych działa dobrze, u innych się nie sprawdza. Musisz spróbować innych rzeczy. Może tampon z limonka by pomógł?

Vivienka ale śliczny maluszek.&&& za jajeczka.
Matik bardzo sie ciesze ze fasolka rośnie. teraz już bedzie tylko dobrze.
Nuska oby ten cykl byl ostatnim i szczesliwym.
Piraniu i jak u ciebie nasza dobra duszo?Uklada sie pomalutku? Ja wiem ze to tak sie nie da z dnia na dzien poukladac ale aby szlo ku dobremu.
Maran ty testujesz niedlugo? &&&&& zaciskam.
Macy i za twoją jutrzejsza wizyte. Napewno bedzie dobrze.
Anette ty też jutro idziesz na wizyte? Nie mart sie kochana bedzie dobrze zobaczysz.
Maleliski ślicznych masz chlopaczkow. I tez o ile dobrze doczytłam masz zaraz wizyte.&&&&&&&& zeby wszystko bylo ok i malutka dziewczynka mieszkala w brzuszku.

reklama
Cześć dziewczyny

vivienka ja się kompletnie nie znam, ale trzymam kciuki za syneczka

nuska airfix kciuki za ten cykl

macy czekamy z niecierpliwością do soboty. ale nam się pochwalisz co nosisz w brzuszku?

matik super że wszystko ok

dorcia kobieto, będziesz miała synka, nic nie prawa odpaść :)

małe liski anette kciuki za wizyty

maran &&&&& za testowanie

zakrecona śliczna sesja

Ostatnia edycja:
Do góry