Nuśka, moja babcia nie była gorsza, jak byłam mała i pomieszkiwałam z nią na wsi to przynosiła mi świeżą wątróbkę cielęcą, którą jadłam na surowo. Podobno dobre na krew
A tak przy okazji - obiecujący wykresik
&&&&&&&&&&
Macy, jak zdróweczko i samopoczucie? Dawno się nie odzywałaś.
Piranju, dzisiaj byłam na USG i mam 2 pęcherzyki wielkości 23x17 i 18x12mm w dwóch jajnikach. Chyba po moich ostatnich przejściach coś mi się z hormonami pomieszało bo nigdy nie miałam 2 pęcherzyków naraz i owulacji w 20-21 dc !!! Jak myślisz czy z obu pęcherzyków może coś być (bo oba rosną), czy jest za duża różnica w wielkości? Jestem kompletnie zielona w tym temacie
Miłego wieczoru Dziewczynki!
A tak przy okazji - obiecujący wykresik
&&&&&&&&&&Macy, jak zdróweczko i samopoczucie? Dawno się nie odzywałaś.
Piranju, dzisiaj byłam na USG i mam 2 pęcherzyki wielkości 23x17 i 18x12mm w dwóch jajnikach. Chyba po moich ostatnich przejściach coś mi się z hormonami pomieszało bo nigdy nie miałam 2 pęcherzyków naraz i owulacji w 20-21 dc !!! Jak myślisz czy z obu pęcherzyków może coś być (bo oba rosną), czy jest za duża różnica w wielkości? Jestem kompletnie zielona w tym temacie

Miłego wieczoru Dziewczynki!
Moze jak Ł. zmieni zmiany na normalne, to bedzie lepiej przede wszystkim wiecej czasu na serducha bo teraz ich jak na lekarstwo. Pewnie dzis bede miec zly humor,aaale dobrze ze Ł. ma wyplate
kupie sobie cos na pocieszenie.
tempka w gore a test negatywny, nie ma to jak dobic sie z samego rana 
Staram się bardzo. Odprowadziłam syna na przystań, a sama do wyrka. W ciągu dnia też się przespałam - córcia przyszła do łózka i obie odjechałyśmy. Jeszcze jutro będę mogła poleniuchować, a potem wraca codzienność. Co do ubranek - u nas sprawdzało się body z krótkim albo bez rękawka i do tego pajac rozpinany od szyi po same pięty. ;-) Nie lubiłam śpiochów, bo rozpinać to na zmianę pieluchy - wrrr. A body z długim u takiego maluszka - jak te rączusie w te długie rękawy włożyć czasami, nie wiedziałam. ;-) Ale Ci zazdroszczę. Też bym chciała być już na takim etapie. Jak się czujesz? Woda coś schodzi? Ja niestety też bardzo wodę nabierałam pod koniec ciąży. Pamiętam, że pierwsze siusiu po porodzie i nie mogłam uwierzyć - chyba przez 5 minut siusiałam.
&&&&&&&&& i nie wszystko jeszcze stracone.