reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Małe liski witaj !!!!:)
Dziekuje za bardzo szczegółowa odpowiedz :))

Ostatnio jak na złość mam dość nieregularne cykle i dlatego ciezko mi wyczuć moment owulacji. W poprzednim miesiącu byłam pewna ze miałam owulke w 12 dc a nagle z cyklu 26 dni cykl zrobił mi sie 35 dni ... :/
Śluzu sie obawiam bo teraz jem dużo żurawiny, pije witaminę C, generalnie sporo białka - czy to nie zaburzy tego śluzu ? Może faktycznie dam sobie miesiąc na wstrzymanie, pomierze temperaturę i będę więcej wiedzieć... Nigdy nawet nie mierzyłam temperatury :))))

reklama
Iweet kciuki zaciskam na różowo dzisiaj za Ciebie &&&&&&&&&&:-)
Patka za chłopczyka u Ciebie, niech ten wstydzioch okaże się chłopcem &&&&&&&&&&&&&&
Kate kiedy Ty masz usg ?
Cocinella a wyczuwasz jakiś ból owulacyjny ? Bo po takim bólu parę godzin można obserwować, jeżeli szyjka twardnieje i śluz się zmienia to raczej to jest ból typowo owulacyjny

jejku dzięki dziewczyny. wizytę mam dopiero na 17.40 ale pewnie będzie poślizg. dam znać jak wrócę do domu, chyba że uda mi się na szybko z telefonu wam napisać :) na dziewczynkę sie nie nastawiam, ale bardzo miło z waszej strony :) ważne żeby wszystko było ok z dzidziulką :)

reklama
Iwet &&&&

Małe liski super wieści to powodzenia w zebraniu wyprawki

Ja po wczorajszej wizycie
Mała ma juz 2kg i mierzy 44cm :)

No i mam skierowanie na sprawdzenie czy przypadkiem nie mam cholestazy bo od 3 dni wszystko mniemanego swędzi a na brzuszki pokazała sie wysypka delikatna ale maść zwykła nie pomaga i wapno tez :(

Ufało mi sie kupić płyn do prania i do płukania dla dzieci co jest prawdziwym wyczynem I nie wiem dlaczego
No wiec będę musiała zacząć prac :( boje sie tego bo to znaczy że to juz tuż tuż :)

Do góry