reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny co do mdłości raczej cięzko znaleźć jakąs radę każdemu pomaga co innego. Są nawet specjalne opaski na mdłości. U mnie jak jadłam mało i często to było ok

Pannamyszka jeszcze troszke i nuba będziemy podglągać. Mój też ma wakacje i czasami nie ma chwili oddechu, też mi się nieraz chce spać na końcówce a nie ma kiedy

reklama
Pannamyszka jeszcze troszke i nuba będziemy podglągać. Mój też ma wakacje i czasami nie ma chwili oddechu, też mi się nieraz chce spać na końcówce a nie ma kiedy

Haha, no 25.08 mam prenatalne, ale ja jestem na prawdę przekonana że będzie synek....to takie.....naturalne? Nie wiem jak to opisać, ale jest faaaaajnie :tak:

Ale mi się z rana zachciało grysiku......!!!! i sobie zrobiłam, i zjadłam michę z gruszką, i teraz siedzę i się ciesze jak mysz do sera bo takie pyyycha było!

Panna Myszka mnie też zaczynają pomału mdłości się rozkręcać :/ muszę zawczasu zainterweniować. Przy dzieciach zawsze jest gorzej. A objawy owsików to rozdrażnienie, takiej histerii to ja nigdy nie widziałam. No i wieczorem przy kładzeniu spać owsiki przy odbycie były, bo składały jaja.

Panna Myszka mnie też zaczynają pomału mdłości się rozkręcać :/ muszę zawczasu zainterweniować. Przy dzieciach zawsze jest gorzej. A objawy owsików to rozdrażnienie, takiej histerii to ja nigdy nie widziałam. No i wieczorem przy kładzeniu spać owsiki przy odbycie były, bo składały jaja.

No własnie, jak rano zjadłam ten grysik (kaszę manną na mleku) tak do teraz mam mdłości. I nic zjeść nie mogę. Ja nie wiem skąd te +2kg mi się wzięło....

Dzien dobry kobitki,

Troszkę nie odzywalam si gdyż samopoczucie nie pozwala mi na wiele. 29.07 byłam u lekarza i robił mi usg potwierdził 6 tygodniową ciążę. Serducha jeszcze nie było widać, a na kolejną wizytę mam termin 19.08.
Czuję się bardzo słabo, brak siły na nic.. zero apetytu, rano na siłe małe sniadanie, obiad 1/2 porcji. Senność i wrażenie osłabienia,staram się leżec ale mam dość łóżka:) Najgorsze są noce, zimne poty i ogolnie mi zimno ciągle. Wstępny termin mam na 28.03.2016 :)
Jak sobie radzicie z dolegliwościami?
Kawę, słodycze i wędliny musiałam odstawić jak nigdy, przewrażliwienie na zapachy.

Martwie się jak tą sytuacje w pracy rozwiązać czy być ok i mowić o ciązy pod koniec sierpnia, czy nie. Jeśli powiem to jest duża szansa ze dyrekcja nie podpisze ze mna umowy na zastępstwo na kolejny rok szkolny a na początku września będę w 11 tygodniu czyli prawo mnie jeszcze nie chroni.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki.
Wpadłam powiedzieć ze nici w tym cyklu. Smutno mi. Dużo wskazywało ze może być dobrze a tu jednak zonk. Następna próba nie wiem kiedy. M przyjedzie we wrześniu napewno ale czy akurat wtedy kiedy trzeba.... :(

Do góry